Niciun divorţ! Cum au sărbătorit David şi Victoria Beckham 19 ani de căsnicie

Victoria Beckham le-a arătat fanilor ce vin va bea în ziua în care a împlinit 19 ani de căsnicie


Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Aniversarea soţilor Beckham survine după zvonurile apărute în iunie despre presupusul lor divorţ. Un purtător de cuvât a catalogat aceste speculaţii drept "un nonsens absolut", notează Daily Mail.

În iunie, David Beckham a dezvăluit că el şi soţia sa şi-au reînoit jurămintele recent.

"Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti. De câte ori trecem prin perioade grele... vorbim despre asta", a mărturisit el pentru Radio 4.

La începutul acestui an, David Beckham, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat în Miami, SUA, unde a înfiinţat o nouă echipă de fotbal, Miami Beckham United, care va juca în liga nord-americană. El a confirmat atunci că Victoria, în vârstă de 44 de ani, şi cei patru copii ai lor - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani - nu vor locui cu el.
"Vreau să mulţumesc familiei mele. Lui Brooklyn şi soţiei mele, Victoria, care este acasă cu ceilalţi copii", a spus atunci David, într-o conferinţă de presă. "Am trăit momente frumoase şi le datorez totul. De câte ori vor putea, vor veni aici", a adăugat el.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod