Nepoata lui Charlie Chaplin este o divă sexy: Kiera Chaplin a strălucit pe covorul roșu de la Cannes

Kiera Chaplin, nepoata lui Charlie Chaplin, a participat la dineul Chopard Loves Cinema desfășurat la Hotel Martinez, din cadrul celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, din Franța.

Nepoata lui Charlie Chaplin, în vârstă de 39 de ani, a atras toate privirile într-o rochie neagră strălucitoare, cu decolteu adânc și crăpătură laterală. Keira este model, actriță și femeie de afaceri.

Citește și: 10 cupluri de vedete care au rămas prieteni după ce au divorțat


Ea a ales o rochie cu paiete negre, pe care a accesorizat-o cu un clutch argintiu.


După ce Festivalul de Film de la Cannes a fost anulat în anul 2020 din cauza pandemiei și s-a desfășurat sub reguli stricte în anul 2021, aparițiile spectaculoase pe covorul roșu au revenit în forță, odată cu Ceremonia de Deschidere. Peste 35.000 de persoane din industria filmului sunt așteptate să participe la festival până pe 28 mai.


Keira a condus compania de producție Limelight Pictures, numită astfel după filmul „Limelight” din anul 1952 al bunicului său.
Potrivit Daily Mail, ea își dorește să realizeze un film despre experiența familiei sale în perioada de revoluție din Irlanda de Nord, pentru că se teme că lumea a început să uite perioada tulbure marcată de violențe.

„M-am gândit că ar fi un documentar bun, în care să vorbim despre cum era în acele vremuri. Oamenii uită destul de repede”, a declarat ea, potrivit belfasttelegraph.co.uk.

De asemenea, Kiera își dorește să păstreze vie amintirea și moștenirea bunicului său, după ce documentarul „The Real Charlie Chaplin”/„Adevăratul Charlie Chaplin” s-a concentrat asupra faptului că trei dintre cele patru mariaje ale starului de cinema au fost cu tinere adolescente.


„Pe vremea aceea, fetele erau împreună cu viitorii lor soți de când aveau 16, 17 sau 18 ani”, a spus ea în apărarea bunicului său.

La fel ca bunicul său, Kiera a avut o viață amoroasă tumultuoasă.
Modelul avea 16 ani atunci când l-a cunoscut pe contele francez Alexandre de Basseville, care avea la acea vreme 28 de ani. 

El a ajutat-o să intre în industria filmului, dar a atras-o într-un scandal de proporții. Alexandre de Basseville a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru trafic de droguri și spălare de bani.

Kiera a susținut că nu are nimic de-a face cu problemele legale ale fostului său iubit, de care s-a despărțit în anul 2006. Ea a declarat că numele său celebru a atras de-a lungul timpului numeroase persoane „nepotrivite”.


Nepoata lui Charlie Chaplin nu este străină de controverse. Ea a apărut topless, cu un pierce în mamelon, pe coperta revistei franceze Photo.

Actrița a dezvăluit că la vârsta de 17 ani i s-a cerut să participe la audiții pentru un rol într-unul dintre filmele din seria James Bond, dar a refuzat.

„Mi s-a cerut să particip la audiții pentru un film James Bond în urmă cu 20 de ani și nu am acceptat.
Cred că aveam 17 ani la acea vreme, eram foarte băiețoasă și aveam un look punk-gotic. Nu mă vedeam o fată Bond sexy. Îmi spun uneori că ar fi trebuit măcar să încerc”, a dezvăluit Kiera.


Modelul și actrița a vorbit de-a lungul timpului și despre bunica sa, Oona, care a fost cea de-a patra și ultima soție a lui Charlie Chaplin. Oona, care era fiica dramaturgului și laureatului Nobel Eugene O'Neill, a fugit cu Chaplin și s-a căsătorit cu el la vârsta de 17 ani, fiind dezmoștenită de părinții săi din această cauză. Oona și Charlie Chaplin au avut împreună opt copii, printre care și Eugene, tatăl Kierei.

„Are o poveste fascinantă. Era fiica lui Eugene O’Neill, dramaturgul, și a avut o copilărie dificilă. Dar apoi a ajuns la New York și a devenit debutanta anului.
JD Salinger era iubitul ei la acea vreme, iar prietenii ei erau Truman Capote și Orson Welles”, a spus Kiera despre bunica sa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod