3 aspecte pe care cineva le observă la tine atunci când te vede prima oară

Sau, altfel spus, care sunt cele trei aspecte care determină o persoană să își facă o părere despre tine (bună sau rea) de la prima întâlnire.
Stii ca prima parere conteaza. Asta este si motivul principal pentru care ne gandim ore-n sir la tinutele pe care le vom imbraca, cu ce ne incaltam, cum ne sta parul si chiar ce parfum folosim. Vrem sa aratam impecabil din cap pana in picioare, indiferent de locul in care ne aflam si de oamenii cu care ne intalnim.

Intr-adevar, toate astea conteaza. Si nu doar in cazul femeilor, ci si al barbatilor. Si ei pun accent pe aspectul fizic si prima parere, asa ca isi vor da tot interesul sa arate la fel de bine.

Insa, adevarul este ca mai sunt trei aspecte extrem de importante la care trebuie sa fim foarte atente atunci cand mergem la o intalnire.
Si nu conteaza ca este vorba de prima intalnire cu un potential iubit, de o intalnire in interes de serviciu sau un interviu de angajare.

Scriitoarea si antropologul biologic Helen Fisher dezvaluie la ce sunt atenti oamenii cand te vad prima oara:

DANTURA


Cu siguranta le acorzi atentia necesara dintilor tai si ai grija sa fie sanatosi si curati (+ respiratie placuta). Dar cel mai probabil nu te-ai gandit ca persoana cu care te intalnesti ar putea sa te judece dupa felul in care arata dantura ta.

Nu exista un motiv pentru care dantura ta sa nu arate asa cum am descris-o mai sus – sanatoasa si curata.
Daca ai un motiv, atunci trebuie sa fie foarte intemeiat si este de inteles. Altfel, daca te prezinti in fata cuiva cu urme de mancare intre dinti sau dinti vizibil cariati, vei lasa loc de interpetare. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod