Nebunie în Beverly Hills: David Beckham, surprins în chiloţi pe stradă!

Turiştii care se plimbau cu un autobuz pe un circuit foarte popular din Beverly Hills, care include un tur al reşedinţelor vedetelor, au avut parte de o privelişte senzaţională. Ei l-au putut vedea pe David Beckham pe stradă, purtând doar o pereche de chiloţi, în timp ce poza pentru o reclamă. Starul şi-a întrerupt lucrul şi a glumit cu turiştii, în timp ce îşi acoperea cu palmele proeminenta zonă intimă.

Turiştii care se plimbau marţi cu un autobuz pe un circuit foarte popular din Beverly Hills, care include un tur al reşedinţelor vedetelor, au avut parte de o privelişte senzaţională. Ei l-au putut vedea pe David Beckham pe stradă, purtând doar o pereche de chiloţi, în timp ce poza pentru o reclamă. Starul şi-a întrerupt lucrul şi a glumit cu turiştii, în timp ce îşi acoperea cu palmele proeminenta zonă intimă.

Biletele plătite de norocoşii turişti au meritat toţi banii. Să-l vezi pe David Beckham doar în chiloţi e un lucru pentru care mulţi ar da o grămadă de bani, nu doar preţul unui tur turistic.

David Beckham poza marţi, pe o străduţă liniştită din Beverly Hills, pentru o reclamă la lenjerie intimă masculină, lansată de H&M. Fotbalistul englez purta doar o pereche de chiloţi verzi, iar în momentul în care autobuzul plin cu turişti s-a apropiat, a încercat să se ascundă, dar deja era prea târziu: el şi-a pus jenat palmele în dreptul zonei intime şi a făcut câteva glume cu "intruşii", surprinşi de această situaţie inedită.

Turiştii i-au putut admira corpul foarte bine lucrat şi acoperit de tatuaje, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

După ce autobuzul s-a îndepărtat, starul în vârstă de 37 de ani şi-a continuat şedinţa foto, imitând şi câteva mişcări de fotbal, şutând spre o poartă imaginară.

Cu o zi înainte, Beckham a mărturisit că preferă chiloţii subţiri şi foarte mulaţi, mai degrabă decât boxerii clasici. "Sunt confortabili. Mă simt bine în ei, mai ales când joc fotbal. Dar port şi boxeri", a explicat el pentru site-ul Celebuzz.com.

De altfel, Becks a inclus în colecţia sa vestimentară, Bodywear, lansată în februarie, nouă modele de chiloţi, notează Daily Mail. Axată pe principalele sale atribute - lejer, funcţional, confortabil şi design - colecţia include o gamă largă de boxeri, chiloţi, veste, tricouri, pantaloni scurţi şi pijamale, fiind creată de o echipă care a lucrat special pentru Beckham şi a fost vândută exclusiv de lanţul de magazine H&M.

Foto: Daily Mail

4 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod