Naşterea celui de-al doilea copil al lui Pepe a reaprins războiul cu Oana Zăvoranu

Raluca, soţia lui Pepe, a născut pe 5 aprilie, chiar de Florii, o fetiţă de 3,49 de kilograme şi 51 de centrimetri, care a primit nota 10 din partea medicilor. După cum a anunţat artistul, micuţa, care este a doua fetiţă a cuplului, se va numi Rosa Alexandra Pascu.

Pepe a stat alături de soţia lui pe toată durata operaţiei de cezariană, iar Andra, naşa lor, a postat imediat pe Facebook o fotografie în care ea apare alături de Raluca, în spital.

"S-a născut finuţa mea, Rosa Alexandra, fiica lui Pepe şi a frumoasei lui soţii, Raluca. Ce nume putea purta fetiţa lor frumoasă ca un vis, dacă nu unul de floare, care să adune în el toată frumuseţea şi dragostea pământului? A venit pe lume de Florii. Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru ei. Şi m-am emoţionat foarte tare când mi-au spus că au ales numele Alexandra pentru că aşa mă cheamă pe mine", a scris artista pe celebra reţea de socializare.



Dacă mai multe vedete l-au felicitat pe Pepe pentru cea de-a doua lui fetiţă, Oana Zăvoranu, fosta soţie a artistului, nu i-a făcut urări de bine, ci a profitat de moment pentru a-şi ataca din nou fostu partener.

"Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai împuiat cu încă o iapă.

Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă", le-a spus Oana Zăvoranu celor de la Click. Ea a continuat atacul asupra Ralucăi şi a numit-o pe aceasta, într-un interviu acordat celor de la WOWbiz, Fiona.

În ciuda declaraţiilor date de Oana Zăvoranu, Pepe s-a ferit să comenteze spusele fostei lui soţii şi doar le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje frumoase.

"Mulţumim din suflet pentru toate mesajele frumoase şi urările trimise cu dragoste din partea tuturor! Rosa Alexandra a venit pe lume şi e înconjurată de mulţi oameni plini de bunătate şi iubire. Vă dorim viaţă frumoasă, plină de realizări şi, credeţi-mă, copiii sunt realizările în viaţă şi adevărata împlinire sufletească", a scris Pepe pe pagina lui de Facebook.

Reacţia Oanei Zăvoranu este una destul de ciudată, ţinând cont că în urmă cu aproximativ o lună de zile afirma că încă îl iubeşte pe Pepe şi că îi este dor de el. "Sunt într-un moment atât de fericit în viaţa mea, încât nu mai am resentimente pentru nimeni.

Îmi este dor de prietenul Pepe, de bărbatul pe care l-am iubit. Mi-aş dori să nu mai existe atâta otravă între noi. Nu poţi şterge şapte ani în care ai dormit în pat cu un om şi l-ai iubit. Simt nevoia uneori să îl iau în braţe, să simt mirosul tatălui meu, pentru că el se dădea cu acelaşi parfum, şi să-l întreb: 'Ce faci Pepe, îţi e bine?'. Sunt oameni care au avut copii împreună, care au avut mai multe de împărţit şi care au rămas în relaţii civilizate. El nu a vrut să dea ochii cu mine şi nu ştiu de ce. Eu nu mai am resentimente pentru el, sunt fericită din toate punctele de vedere, dar nu cred că e normal ca el să se strâmbe atunci când vorbeşte despre mine", spunea Oana Zăvoranu.

7 Aprilie 2015
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ailyn pe 9 Apr 2015, 02:00
    Ajunge Oana

    Urat din partea Oanei, a ajuns la un nivel foarte scazut, chiar asa? Cand o mai vad pe un post TV voi schimba canalul. Cum e posibil asa ceva, ce vina are Raluca si fetitele ca "distinsa doamna" Oana nu a invatat pana la varsta asta ce inseamna sa respecte si sa iubeasca? Oana te-ai gandit mult pana sa scoti pe gura asemenea cuvinte? am impresia ca telenovela Numai iubirea nu se mai termina niciodata, ai ramas blocata in rolul tau negativ, in viata reala esti la fel de rea, eu cred ca tu nu ai depus efort pentru acel rol, erai tu insuti.

    4
    0

  • michy pe 8 Apr 2015, 23:39
    ce ar fi?

    chiar nu va dati seama prin ce trece fata asta? se comporta urat pentru ca tocmai acum isi da seama ce viata frumoasa a avut cu Pepe! repet...au format un cuplu frumos...amandoi talentati, destepti....fara ea, Pepe si-a pierdut complet reputatia...,,s-a tiganizat complet"...de cand au inceput certurile lor eu am spus ca ei se vor impaca.....as ruga-o pe Oana sa fie mai ponderata in atitudine pentru ca Pepe o va cauta....sunt facuti unul pentru celalalt.......

    3
    3

  • Cucu pe 8 Apr 2015, 21:56
    Onuța Oli Gofrenuța

    Biata onuța (cu o asa merită!) ar putea crăpa ca o păstaie de fasole bine uscată! Oricum onuța nu se va face bine în veci. E defectă din fabricație. Ce bărbat (cu mintea zdravană) s-ar mai încurca cu ea și de ce ...Ca să-i facă tot oli gofrenuțe...! Vai de popoul ei mic și zbârcit....Oli idi na Bălăceanca!

    2
    1

  • tantica pe 8 Apr 2015, 15:23
    oana zavoranu

    Oana trebuia de mult sa consulte un psihiatru. Nu e intreaga la minte

    6
    1

  • Ion pe 8 Apr 2015, 13:19
    S

    Oana Zavoranu nu e intreaga la minte, ii lipsesc multe doage, e bine ca Pepe nu mai este cu aceasta fiinta fara minte

    6
    1

  • michy pe 8 Apr 2015, 12:02
    ce ar fi daca?

    eu cred ca totul s-a derulat mult prea repede cu Raluca si prea repede a facut copiii! Pepe nici nu a avut timp sa cantareasca daca este bine ceea ce face! si Oana a avut greselile ei dar si Pepe s-a razbunat mult prea dur pe ea! sigur o iubeste inca dar din pacate nu are pentru moment ce sa mai faca! eu asta cred...mai devreme sau mai tarziu, o va cauta pe Oana!..nu am citit in stele, asta simt eu....sunt superbi numai impreuna!!!!!

    2
    8

  • Dilaria pe 8 Apr 2015, 00:56
    Pentru tine

    Michy inca ceva: un copil nu se face de unul singur sa nu mai vorbim de doi copii, daca Pepe nu-si dorea copii cu Raluca nu-i facea, ce nu intelegi? nu-i mai da sperante false Oanei, omul are familie, putin respect te rog, subiectul Oana e inchis.

    7
    3

  • Dilaria pe 8 Apr 2015, 00:51
    Ea stie tot

    Michy cum le stii tu pe toate, ai ghicit in stele?

    5
    2

  • michy pe 8 Apr 2015, 00:06
    ce ai fi daca??

    am citit articolul dar si comentariile tuturor! nu este frumos cum a procedat Oana! cu toate acestea, eu ii vad tot impreuna; poate peste niste ani , nu stiu...dar formau un cumplu reusit! eu inca sper si le doresc din toata inima sa se impace! Raluca i-a cam fortat mana sa o ia de sotie si pentru a nu-l pierde, i-a facut rapid un copil si inca unul......! sunt convinsa ca si lui Pepe ii este dor de Oana, o fata inteligenta cu multe calitati!pe cata vreme clanul Pastrama....ii doresc Oanei sa aibe rabdare, Pepe o va cauta intr-o zi.....Paste Fericit tuturor!

    1
    8

  • serena pe 7 Apr 2015, 23:39
    de ce santeti rai cu Oana?

    de ce aruncati cu pietre cand oricine in lumea asta poate pati orice?poate ca Oana nu are pe cine trebuie langa ea si are doar persoane negative care o influenteaza in rau.cine a divorzat macar o data in viata lui o intelege,uneori o despartire,chiar daca ti-o doresti te scoate din drum si e f greu sa te recuperezi!I-as da un sfat si nu as arunca cu noroi in ea: Oana daca nu mai ai incredere in oameni si simti ca pierzi controlul cauta un psiholog,Dar te rog din suflet nu o da deoparte pe mama ta indiferent ce a fost intre voi,mama e sufletul tau si daca o pierzi in viata asta cine stie daca mai poti recupera ceva,Iubeste-o pe mama ta ptr ca Dumnezeu ti-a dat-o!Orice s-a intamplat si daca s-a intamplat intre voi,ai sa vezi ca daca vei fi cu mama ta si o iubesti toate lucrurile buna se vor intoarce in viata ta! Pentru ca ceea ce dam primim.Iti doresc ca Dumnezeu sa te lumineze acum cand o minune se va intampla in vietile noastre!Trezeste-te Oana te rog!

    1
    8

  • Dilaria pe 7 Apr 2015, 23:31
    Felicitari Pepe si Raluca!

    Oana chiar mi-e mila de tine...cum sa spui asemenea rautati mai Oana, esti intreaga la cap, nu ti-a mai ramas deloc creier in cutie? tu nu ai cap ai o cutie pe umeri.

    10
    1

  • Elysa pe 7 Apr 2015, 22:39
    Plina de venin

    Doamne fereste Oana...nu am cuvinte, "calul lui Rapunzel", "iapa", tu numesti in felul asta o fata asa frumoasa ca si Raluca si mai grav "iapa" un copil nevinovat?! se vede ca nu stai bine, ai prea multa rautate, de ce nu inveti sa traiesti frumos? de unde atata venin? Eu am ramas socata cand ti-am citit prostiile, sunt prea mari Oana!! , te faci de tot rasul...dar pe urma m-am gandit "saraca fata daca nu sta bine cu capul si e atat de nefericita ce sa faca si ea, loveste in stanga si in dreapata, daruieste si ea ce poate (adica rautate). Oana astea sunt reactiile unui om nefericit, frustrat si invidios pe fericirea altora...pacat de tine...a fost o perioada cand parca erai si tu mai normala.

    9
    1

  • Mariana pe 7 Apr 2015, 22:17
    OANA ZAVORANU

    D-zeu sa o ierte si sa-i dea minte si liniste. Pacat de ea, nu este proasta, a avut chiar si o perioada buna, a facut ceva. Acum in afara de circ nu mai este in stare de nimic altceva. Da interviuri in care-si judeca mama ca si-a inselat sotul? oare a uitat ca nu demult l-a inselat si ea pe Pepe? Sa-i fie rusine, aceasta mama, buna sau rea i-a oferit o viata lipsita de griji, a avut tot ce si-a dorit, ce alti copii nici nu visau. Daca nu era mama-sa poate acum nu mai avea nimic - cat de tampit sa fi sa dai masini si case la ghicitoare?

    7
    2

  • Lilika pe 7 Apr 2015, 21:46
    Oana e mereu sincera si deschisa.

    Dap, pai nu numai ca are dreptate Oana, dar am ras de m-a durut burta. Are mult umor, ca de obicei.

    0
    8

  • mama pe 7 Apr 2015, 21:42
    ura

    Nebuna, punct! ...salvarea cu camasa de forta!!

    10
    1

  • ana pe 7 Apr 2015, 18:48
    veste

    vulgara,suburbana,egal Oana

    12
    2

  • Georgeta pe 7 Apr 2015, 17:44
    Rusine, Oana Zavoranu!

    La mintea ei... te poti astepta la orice... Rusine, Oana! Tu nu ai prieteni adevarati si nici prietene adevarate. daca ai pe cineva pe langa tine, sunt doar pentru a te jumuli de bani. Ai o mama, unii nu o mai au si, si-ar dori atat de mult sa o inconjoare cu iubire, dar sufletul tau este plin doar de ura si otrava. Langa Pepe a fost CINEVA. Acum, nu mai are nicio valoare. Prin purtarea ei si vocabularul satanic, si-a atras atatea pacate... Lui Pepe si familiei lui frumoase, le doresc din tot sufletul noroc,sanatate, sa aiba parte numai de bucurii si multe succese in viata!

    12
    4

  • felix pe 7 Apr 2015, 15:33
    Oana Zavoranu

    Sunt mama de doi baieti. Nu are importanta sexul copilului pe care-l nasti, important este sa poti fi parinte ceea ce Oana Zavoranu nu poate fi. Este o mizerie ceea ce vorbeste si face! Felicitari lui Pepe si Ralucai! Paste Fericit!

    18
    3

  • cineva pe 7 Apr 2015, 13:53
    RUSINE, Oana! Felicitari Pepe!

    Atat poate Oana, intelegeti-o! Ea daca nu are nici o realizare pana la batranete, adica in prezent, normal ca se oftica , ca pepe este capabil de ceva in viata. Oricum Dzeu ii da dupa suflet si vorbe. E o pacatoasa, e saptamana mare si sa nu se mire cand se uita in jur: singura, batrana, asteptand sa moara saraca maica-sa sa ii ia banii sa ii manance cu prietenele......Sa fie la ea acolo! Se vede ca a trait degeaba pina la varsta asta.Cat despre Pepe , multa sanatate si felicitari pentru fetele lui dar si pentru el...si de ce nu, un baietel.....cea mai buna investitie in viata sunt copiii....

    25
    4

  • Giulia pe 7 Apr 2015, 13:50
    pff

    Femeia asta chiar nu poate sa-si vada de viata ei?!Pe langa faptul ca a jignit cuplul(Raluca nu cred ca i-a zis ceva de rau vreodata)mai jigneste si un copilas si pe sora ei.Asta trebuie dusa la spitalul de nebuni.Daca il iubeste asa mult sa-l lase in pace,nu vede ca nimic nu mai are rost, iar cu siguranta Pepe nu pune la suflet spusele ei.Pur si simplu isi raceste gura degeaba.Mai bine ar tacea si sa-si vada de viata ei acolo.

    16
    4

  • XYZ pe 7 Apr 2015, 13:44
    Stiri

    Stire de interes national, va dati seama?

    10
    3

  • LILI pe 7 Apr 2015, 13:39
    Oana Zavo

    Pcat de tine femeie,cum sa vorbesti sau sa scrii atat de urat despre o mama care a dat nastere la doua fetite, Tu ai fost in stare sa faci ceva in viata ta? Fara Pepe nu ai nici o valoare,ai ajuns in ultimul hal ,nu ai ratiune si nici bun simt,fata de nimeni, Narcisist o!!! dute si te cauta si linistestete

    8
    3

  • Han Tatar pe 7 Apr 2015, 13:22
    Proiect

    @ Doru Mardare: Nea Dorule, grija cu magnetu' ala, sa nu atragi si altceva, cum ar fi niste zabrele

    4
    0

  • Alex pe 7 Apr 2015, 12:34
    Frustrata

    Aceasta femeie frustrata .. ii e ciuda ca ea la 40 zeci si . ceva de ani sea mai cearta cu maicasea..sau se drogheaza..asa mai apare si ea prin ziare .. nu a realizat nimic deci si putea ..

    10
    2

  • Dorel. pe 7 Apr 2015, 12:22
    Oana Zavoreanu

    Mi-o aduc aminte pe Oana Zavoranu cu ceva ani in urma la inceputul relatiei ei cu Pepe, era o fata frumoasa chiar daca era ceva mai rebela decat media celor de varsta ei. Acum Oana Zavoranu s-a schimbat intr-un mod dramatic as spune, e posedata de necuratul iar mama ei Marioara ar trebui sa isi faca datoria de parinte si sa o duca la un parinte (preot) care poate sa o scape de acesta, pentru ca sunt parinti (preoti) care prin slujbe pot face asta. E pacat sa o lasi asa pentru ca timpul lucreaza in defavoarea ei.

    7
    4

  • Nana pe 7 Apr 2015, 11:48
    sila

    Zavoranco du-te si te impusca, nu vezi ca faci degeaba umbra pamantului? Cu ma-ta te certi, cu Pepe te certi, tu cu toata lumea te certi ca deh toti sunt aiurea numai tu esti aia perfecta. Pepe macar a realizat ceva in viata dar tu?tu nu ai stiut decat curvaraie si scandaluri. Nu stii ce e aia sentimentul de a fi parinte s-au sa ajungi sa te bucuri de nepotii tai, habar nu ai care sunt adevaratele bucurii ale vietzii. Tu stii numai procese si scandaluri si averea dupa care ai sa mori umbland dupa ea dar cand te duci dincolo Dumnezeu nu te intreaba cata avere ai avut ci iti socoteste faptele bune pe care le-ai facut si cum tu esti p[lina de fapte bune ai sa te duci in locul binemeritat, vai si amar de capul tau eu sa fiu in locul tau mi-as trage un glont in cap, nu esti decat un rebut al societatii umane.

    10
    2

  • mihai-liviu pe 7 Apr 2015, 11:18
    oana zavoranu

    Femeia asta nu se mai potoleste si din pacate, mass-media o cauta intre coarne si o plateste pentru scandalurile pe care le regizeaza! O ratata, care toate viata nu a facut mai nimic, iar de cand a divortat de Pepe a devenit un adevarat REBUT UMAN. Pepe trebuie sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca l-a scapat de Satana.

    17
    3

  • brad pe 7 Apr 2015, 10:37
    zavoranu

    Oare cand vom scapa de acest deseu uman numit zavoranu o. si cand presa romana va iesi zona ei de rahat in care baga in seama o individa pe care nici ma-sa nu o mai baga in seama ?

    24
    5

  • musatescu pe 7 Apr 2015, 10:31
    zavo-bolnava psihic

    Acest rebut al spocietatii, nu va accepta nici in ruptul capului ca este o ratata si ca locul ei este la spitalul 9 ! ce, ati mai vazut nebun sa recunoasca ca-i nebun?

    23
    5

  • Maciucarul pe 7 Apr 2015, 09:54
    OAK-OAK pe sub masa...

    OA....OAK...asa o inghite Oa-na....OAK-OAK...

    8
    5

  • gabriel pe 7 Apr 2015, 09:33
    Nu poate

    Oana Zavoranu nu poate spune mai mult decat o duce mintea. Nu doar ca nu are minte multa, dar nici aceea pe care o are nu-i toata buna.

    20
    2

  • constantin pe 7 Apr 2015, 08:39
    oana

    Nu stiu de ce mai prezentati stiri despre aceasta femeie de care sincer,mi-e mila cateodata.Trebuie sa inteleaga toti ca este plina de ura si venin si ca nicio cura de dezintoxicare nu mai are efect asupra ei.D-na Marioara nu prea are nimic in comun cu cea pe care a crrscut-o. Iart-o Doamne,ca nu stie ce face...

    33
    2

  • Cornel pe 7 Apr 2015, 08:35
    Oana Zavoranu

    Oare nu se poate da o lege prin care sa fie inchisi toti nebunii periculosi care circula prin Romania? Femeia asta, agresiva, rea, dusa cu capul, incapabila sa faca ceva in viata ei, se taraie prin lume lasand in urma ei o dara de otrava ca un melc scarbos, care pe unde trece totul se usuca. Iar presa noastra o numeste "vedeta"!

    43
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod