Frumuseţe. Cum te ajută periajul uscat să ai o piele perfectă. Învaţă să-l faci corect

Pielea este una dintre principalele căi de eliminare a toxinelor din organism. Iar eliberarea porilor şi îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii sunt obligatorii pentru ca toxinele să fie îndepărtate cu uşurinţă.
Periajul uscat al pielii, realizat înainte de baie cu o perie specială, pe întreaga suprafaţă a corpului, stimulează circulaţia sanguină şi pe cea limfatică, ceea ce contribuie la eliminarea toxinelor şi oxigenarea intensă a ţesuturilor.

De asemenea, îndepărtează celulele moarte acumulate la suprafaţa pielii, eliberează porii, prevenind printre altele şi apariţia coşurilor sau punctelor negre.

Foloseşte o perie cu fire naturale

Perii naturali realizează o exfoliere delicată, fără să zgârie pielea sau să provoace alergii, aşa cum este posibil în cazul celor din materiale sintetice precum nailonul.

Masează corect

Realizează periajul uscat al pielii în fiecare zi, înainte de a intra la duş, pe întreg corpul. Începe cu picioarele şi urcă treptat, cu mişcări de jos în sus, către abdomen.
Periază apoi folosind mişcări ciculare, dar fără să apeşi prea tare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod