Motivul tragic pentru care Shannen Doherty nu a devenit niciodată mamă, deși și-a dorit cu toată ființa asta

divahairro
13 Iunie 2021
Shannen Doherty a împlinit 50 de ani pe 12 aprilie 2021. Actrița din „Beverly Hills, 90210” este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011.
S-a luptat și a învins cancerul o dată și, în prezent, își luptă cu grație și optimism diagnosticului crunt primit anul trecut, în 2020, de cancer în stadiu terminal.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Până în 2017, datorită tratamentelor făcute, boala ajunsese deja în remisie. Pe atunci deja avea 46 de ani, o vârstă la care trebuia să se gândească cserios dacă mai voia sau nu să aibă copii. Din nefericire,pe lângă vârsta matură, și tratamentele împotriva cancerului - chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale - i-au afectat foarte mult corpul.

Trei ani mai târziu, în 2020, viața i-a dat o nouă lovitură lui Doherty.
Cancerul a revenit, direct în stadiu 4, metastatic - deja se răspândise dincolo de sâni și ganglionii limfatici. La acea vreme, ea a declarat într-un interviu pentru revista Elle că simte că îi mai rămâne mult mai mult timp de trăit decât ar lăsa de bănuit așa diagnostic cumpit. Shannen a fost și este o luptătoare și nu are nici până în ziua de azi intenția să renunțe la luptă și să lase cancerul să câștige.

Cu toate acestea, Doherty a trebuit să ia unele decizii cu greutate, printre care și aceea dacă va (sau ar putea) avea sau nu copii. Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod