Înconjoară-te cu energie pozitivă! 8 obiecte de care ai nevoie pentru o casă reiki!

Spațiul în care locuiești îți influențează subtil întreaga viață. Indiferent că vrei să crezi sau nu, inconștient îți creezi mediul în care trăiești.
Potrivit conceptului reiki, energia pozitivă este strâns legată de modul în care alegi să îți organizezi locuința. Așadar, dacă nu te simți tocmai confortabil în unele camere din casă, poate e cazul să faci unele schimbări!

Iată câteva obiecte esențiale de care ai nevoie pentru o casă reiki!


Lumânare cu lemn de santal. Lemnul de santal este sacru, iar uleiul ars de acesta transmite vibrații către prima și a patra chakră, contribuind la o atmosferă calmă în casă și la vindecarea problemelor afective.
Pentru echilibru și relații sănătoase în familie, de pe noptiera din dormitorul tău nu ar trebui să lipsească o lumânare decorativă cu esență de santal. Poți arde și bețișoare parfumate din lemn de santal, timp în care o meditație e întotdeauna bine-venită.

Pernă de meditație. Atunci când meditezi și îți acorzi câteva momente pentru a-ți liniști mintea, ideal e să o faci în același loc. Acolo se va forma o energie de care e bine să profiți. Alege un colțisor al casei și procură-ți o pernuță de meditație.
Optează pentru culori deschise, luminoase, pe care tu le asociezi cu starea de bine, și ai grijă ca pernuța să fie doar a ta. Privește-o ca pe o parte importantă din procesul meditației! Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod