Prince

Moartea lui Prince, provocată de un amestec fatal de pastile?

Prince
Moartea lui Prince provoacă numeroase speculaţii. Raportul toxicologic va lămuri dacă acesta a decedat din cauza drogurilor sau a pastilelor


Pe de altă parte, Chris Gaither, bodyguard din 2012 al cântărețului, a calificat drept "minciuni"" informațiile referitoare la presupusa dependență de droguri a artistului. Într-un interviu pentru CNN, citat de Agerpres, el a subliniat că s-a aflat în preajma cântărețului perioade lungi de timp, mai ales în turnee. Chris Gaither, cunoscut sub numele de "Romeo", a spus că nu a remarcat nimic care să indice vreo dependență.

El a menționat că se afla acasă când a aflat vestea tragică, prin telefon, cu câteva minute înainte ca știrea morții lui Prince să devină publică. Potrivit declarațiilor dale, artistul îi dăduse o pauză de o săptămână, lucru pe care obișnuia să îl facă atunci dorea să fie lăsat să se odihnească.

Gaither a mărturisit că, în cele trei săptămâni scurse de la deces, s-a simțit frustrat de toate comentariile privind presupusa dependență de droguri a artistului. Speculațiile au apărut odată cu aterizarea de urgență a avionului lui Prince la Moline, Illinois, cu șase zile înainte de moartea artistului.
Surse anonime au declarat mass-media că Prince a fost tratat de o posibilă supradoză.

Gaither a spus că nu a remarcat vreo utilizare necorespunzătoare a medicamentelor în cei patru ani în care a fost garda de corp a lui Prince în deplasările sale în întreaga lume. "S-ar putea să fi avut o problemă pentru care a trebuit să meargă la medic și i s-a prescris ceva. Să fi abuzat însă de aceste lucruri, nu era un lucru care să-i stea în fire. Când era vorba de sănătate, era una din persoanele cele mai puternice", a încheiat Gaither.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod