Femeie suparata pe iubitul ei

Cele 7 lucruri pe care nu trebuie să i le permiți partenerului tău

O relație reușită se bazează în primul rând pe respectul reciproc al partenerilor. Află care sunt cele 7 lucruri pe care nu trebuie să i le permiţi iubitului tău pentru ca relația să fie cât mai bună.
Iată ce nu trebuie să accepţi într-o relaţie:

1. Să te înșele!


Este unul dintre cele mai urâte lucruri care se pot întâmpla într-o relație și dovedește faptul că iubitul tău nu te respectă absolut deloc. Și ce poate fi mai urât decît să afli de la alții că iubitul tău te înșală cu o altă fată. Dacă afli că te-a înșelat, nu ai decât un singur lucru de făcut: îi arăți ușa și îi dorești succes în noua relație. Nu merită să investești timp și încredere într-o persoană care nu te respectă, chiar dacă el va încerca prin toate mijloacele să-ţi dovedească că doar pe tine pe iubeşte.



2. Să te lovească!


Dacă s-a întâmplat o dată, cu siguranță se va întâmpla și a doua oară. Chiar dacă v-ați certat, chiar dacă are dreptate, nu are dreptul să te lovească. Iar dacă are probleme cu alcoolul și este violent, cel mai bine ar fi să pleci imediat și să te gândești foarte bine dacă mai vrei să te întorci și să-ți pui viața în pericol. Violenţa domestică este unul dintre lucrurile pe care nu este deloc recomandat să le treci cu vederea şi să conştientizezi că indiferent cât de mult îl iubeşti nu trebuie să accepţi ca bătaia să devină ceva "normal" în relaţia ta.



3. Să-ți vorbească urât!


Vulgaritățile și limbajul suburban nu au ce să caute în relația voastră. Dacă îți vorbește urât, atrage-i atenția ferm că nu îți place și nu-i permiți să-ți vorbească așa și că dacă își dorește ca relația voastră să meargă mai departe trebuie să învețe să vorbească și să se comporte civilizat. Este bine ca aceste lucruri să fie stabilite de la începutul relaţiei, astfel încât să cunoască ambii parteneri care sunt limitele.



4. Să aibă un comportament abuziv!


Manipularea, gelozia, schimbările de comportament, accesele de furie nu sunt decât mijloace prin care iubitul tău încearcă să obțină un anumit lucru din partea ta. Trebuie să faci diferența între concesiile pe care partenerii și le fac de obicei fără să le acorde prea mare importanță și renunțările care te fac să te simți nefericită. Dacă te afli în ultima situație menționată, nu ezita: deschide o discuție, explică-i frumos și argumentat că ceea ce îți cere să faci nu este un lucru pe care dorești să-l faci și că prin comportamentul său nu va obține altceva decât să creeze o stare conflictuală între voi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • guy pe 19 Mai 2016, 15:33
    Da

    Aceste sfaturi sunt mai potrivite barbatilor, in afara de faza cu bataia. Fiti atenti!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod