Mihaela Rădulescu, trei schimbări radicale de look în numai câteva zile

Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii cu ținute spectaculoase și trei look-uri diferite în mai puțin de o săptămână.
Vedeta, care se află în București pentru a participa la filmările noului sezon al emisiunii Masked Singer, a postat pe Instagram fotografii cu ținutele purtate la înregistrări.

Prezentatoarea TV în vârstă de 51 de ani arată impecabil și și-a surprins fanii cu o schimbare de look spectaculoasă. Mihaela apare într-una dintre fotografii având o coafură complet diferită de cele purtate până în prezent. Vedeta are părul perfect drept, prins într-o coadă înaltă, și breton pe o parte. Schimbarea o face pe Mihaela de nerecunoscut, având în vedere că este cunoscută de mulți ani de publicul din România cu părul ondulat în mod natural.

La numai o zi după publicarea acestor imagini, Mihaela a postat pe Instagram o altă serie de fotografii în care poartă o coafură aflată la polul opus: bucle foarte strânse, de tip afro, care îi pun perfect în valoare chipul.
Ea a purtat o rochie aurie, cu aplicații din paiete, și sandale nude cu toc înalt. 

Noile coafuri purtate de Mihaela sunt cel mai probabil obținute cu ajutorul perucilor și extensiilor de păr.

„Nu vă obișnuiți cu mine așa. Voi face trecerea la cizme, pălării, tricouri, blugi și mai puțin machiaj imediat ce voi termina filmările pentru noul sezon @maskedsingerromania. Dar până atunci, îmi place să strălucesc, într-o rochie aurie perfectă @mmarquise”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Ea a ținut să le mulțumească specialiștilor care au ajutat-o să arate impecabil - stiliștii Anda Crăpătureanu și Andreea Codruța Stoica, makeup artistul Alexandra Crăescu și hairstilistul Cătălin Manolache.

Deși pare să se simtă excelent la filmări, Mihaela este cu gândul la fiul său, Ayan, și iubitul său, Felix Baumgartner, care au rămas la Monaco.
„Îmi este dor de băieții mei @officialayans și @therealfelixbaumgartner, dar îmi fac partea cu toată inima, pentru un show grozav la @protv_romania. Munca mă menține tânără”, a adăugat vedeta în postarea de pe Insragram.

„Munca mea nu este doar despre cum arăt sau ce port. Dar sunt convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris ea pe Instagram.

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti.
Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască”, a spus Mihaela Rădulescu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod