Mihaela Rădulescu a sărit în braţele paraşutistului spaţial. Cât va dura relaţia?

Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu?


Felix Baumgartner este un parașutist austriac în vârstă de 45 de ani, fiind renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

Mai mult decât atât, Felix Baumgartner este şi un jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan).

În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.

La data de 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos, inițiat în 2007 și sponsorizat de firma Red Bull, decolând de pe aeroportul bazei aeriene Walker din Roswell, statul New Mexico din SUA, a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.

După o cădere liberă de 4 minute și 19 secunde, Bumgartner a depășit cu 265 km/h viteza sunetului, cei 1342,8 km/h reprezentând o viteză de 1,25 Mach.

25 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 26 Nov 2014, 09:42
    ce gluma

    Va dura fiindca tipul are si bani iar de la fostul sot primeste prea putin ca sa-i ajunga. O neastula.

    1
    0

  • Hans pe 26 Nov 2014, 08:47
    Ce gluma proasta...

    va ,,dura,, pana cand ea isi va da seama ca lui ii plac, de fapt, baietii ;)

    2
    0

  • emil pe 25 Nov 2014, 15:38
    cat va dura relatia

    Cat va dura relatia? este intrebarea din titlul vostru... eu cred ca va dura mult... el este un extraordinar parasutist si ea este o parasuta buna, asa ca par perfect compatibili...

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod