Mihaela Rădulescu a sărit în braţele paraşutistului spaţial. Cât va dura relaţia?



În urmă cu un an de zile, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au mai trecut printr-o situaţie asemănătoare. Atunci, Mihaela anunţa, în cadrul emisiunii lui Teo de la Kanal D, că toţi bărbaţii care se uită la ea pot avea o şansă să ajungă şi la inima ei. După câteva săptămâni de incertitudini, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au apărut din nou împreună, comportându-se ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La acea vreme, Carmen Harra chiar afirma că Dani Oţil nu este bărbatul alături de care Mihaela Rădulescu va rămâne până la adânci bătrâneţi.

„În viaţa ei sunt multe conflicte, multe vorbe aruncate-n vânt. Este o fată deşteaptă şi intuitivă. Nu se va mai căsători şi nici nu-i recomand să mai facă acest lucru“, a spus Carmen Harra, care a adăugat că Mihaela îi va cuceri inima unui bărbat mai în vârstă decât ea, care este un om de afaceri străin.

Jurnaliştii de la WOWbiz au atras din nou atenţia, în urmă cu aproximativ două luni de zile, că relaţia dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu este posibil să se fi terminat.

Atunci, ei au prezentat imagini cu matinalul de la Antena 1 şi cu o colegă de platou, Miruna Lica, în timp ce părăseau un club din Bucureşti şi se îndreptau împreună spre un taxi.  În timp ce ei aşteaptau taxiul, un bărbat care trecea prin zonă l-a anunţat însă pe Dani că este urmărit de paparazzi, iar acesta a pleacat de lângă Miruna, lăsând-o singură.

„Nu ştiu dacă o ieşire în oraş cu colegii reprezintă un material de presă. Am arătat şi la 'Neaţa', fata este colega noastră.
N-am plecat când v-am văzut. Orice bărbat îşi lasă colegii la un taxi“
, a spus atunci Dani.

25 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 26 Nov 2014, 09:42
    ce gluma

    Va dura fiindca tipul are si bani iar de la fostul sot primeste prea putin ca sa-i ajunga. O neastula.

    1
    0

  • Hans pe 26 Nov 2014, 08:47
    Ce gluma proasta...

    va ,,dura,, pana cand ea isi va da seama ca lui ii plac, de fapt, baietii ;)

    2
    0

  • emil pe 25 Nov 2014, 15:38
    cat va dura relatia

    Cat va dura relatia? este intrebarea din titlul vostru... eu cred ca va dura mult... el este un extraordinar parasutist si ea este o parasuta buna, asa ca par perfect compatibili...

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod