Michael Bolton, eternul indragostit




In plus, in ciuda experientei de zeci de ani pe care o are in domeniu, artistul recunoaste ca inaintea fiecarui spectacol simte... "flururasi in stomac". "Se intampla acest lucru pentru ca imi asum o responsabilitate imensa. Sunt un tip perfectionist. Inaintea fiecarui concert verific cu atentie sunetul pentru a reda piesele asa cum au fost inregistrate in studio .


Michael Bolton, lupta pentru oameni


Activitatea artistica se imbina cu cea caritabila. In anul 1993, Bolton pune bazele fundatiei care-i poarta numele si care se ocupa pe femeile si copiii abuzati psihic, fizic sau sexual.
In martie 2003 s-a implicat activ intr-o miscare care a luptat impotriva violentei domestice si care a incercat sa urgenteze formalitatile pentru ca persoanele abuzate sa beneficieze de asistenta psihologica. In urma activitatilor artistice, dar si caritabile, Bolton a primit o stea pe "Hollywood Walk of Fame".

Un strop de viata personala


Despre Michael Bolton se stiu putine lucruri, atunci cand vine vorba de viata personala. De notorietate este relatia pe care a avut-o cu Nicollette Sheridan ("Neveste disperate"), care a durat din martie 2006 pana in august 2008.
Desi toata lumea se astepta ca cei doi sa se casatoreasca, ba chiar au aparut zvonuri in presa americana ca a avut loc o ceremonie secreta, ei au anuntat pe 26 august 2008 ca au decis sa rupa logodna, dar ca raman prieteni. Bolton are trei baieti din relatii anterioare.

Revenind la concertul pe care o sa-l sustina artistul la Sala Palatului din Bucuresti, pe 28 iunie, trebuie spus ca biletele se gasesc la sediul Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta sau online, pe www.mytickt.ro. Tichetele intra in patru categorii de pret, in functie de locul ocupat in sala: 350, 250, 150 si 100 de lei.

Foto: Mediafax
10 Iunie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:48
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • daniela pe 18 Iun 2009, 18:07
    anna tatangelo

    este partenerul lui Anna Tatangelo, nu partenera, cum ati scris.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod