Michael Bolton, eternul indragostit





"Sa cant cu Ray Charles a fost ceva ce nu se poate descrie in cuvinte. O alta experienta care m-a marcat profund a fost colaborarea cu Pavarotti. Atunci am simtit cu adevarat ca trebuie sa mai studiez. La fel s-a intamplat si cu Bob Dylan, mai ales ca a fost ani la rand idolul meu. Imi aduc aminte ca pe la 13-14 ani am citit niste versuri compuse de el si nu mi-a venit sa cred ca cineva poate fi atat de sclipitor", a declarat Bolton.

Artistul recunoaste ca intotdeauna a simtit nevoia sa fie inconjurat de profesionisti.
Tocmai datorita acestui fapt, pentru turneul pe care l-a sustinut in 2001, l-a angajat pe Larry Baird sa se ocupe de proiect. Larry Baird este director muzical si artistic, care a lucrat cu Moody Blues, Kansas, Three Dog Night, Al Jarreau, Alan Parsons.

In martie 2007, Michael Bolton pleaca pentru prima data intr-un turneu in Africa de Sud si inregistreaza un succes deosebit. La Festivalul de Muzica de la Sanremo din 2008, Bolton interpreteaza alaturi de Anna Tatagelo piesa "Il Mio Amico", o piesa care vorbeste despre statutul ingrat al homosexualilor din Italia si care a fost scrisa de partenera Annei, Gigi D'Alessio.

In afara de muzica, Bolton s-a implicat si in alte proiecte.
A avut cateva roluri in piese de teatru precum "Dune", de Frank Herbert, unde a jucat alaturi de Sting si Kyle MacLachlan. De asemenea, a avut o aparitie episodica in pelicula "Snow Dogs", in 2002. In plus, obisnuieste sa cante imnul echipei New York Yankees.

Un perfectionist din toate punctele de vedere


Intotdeauna inainte de spectacole artistul se abtine de la anumite lucruri, pentru ca nu cumva sa pericliteze in vreun fel buna desfasurare a spectacolului: "Desi sunt vegetarian, nu obisnuiesc sa mananc inainte de concert, pentru ca digestia multor mancaruri ma poate darama. De asemenea, pentru ca trebuie sa fiu calm si sa am mintea limpede, evit sa port conversatii emotionale cu persoanele din jurul meu", a declarat Michael Bolton, citat de Mediafax.
10 Iunie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:48
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • daniela pe 18 Iun 2009, 18:07
    anna tatangelo

    este partenerul lui Anna Tatangelo, nu partenera, cum ati scris.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod