Mereu provocatoare: Rihanna a pozat dezbrăcată, acoperită de șerpi

Într-un pictorial îndrăzneț, cântăreața a întruchipat-o pe Medusa, personajul din mitologia greacă despre care se spunea că putea transforma orice muritor în stană de piatră cu privirea sa.

 

Rihanna a pozat topless pentru coperta aniversară a revistei britanice GQ, într-un pictorial provocator, realizat de Damian Hirst. Imaginea de pe copertă, semnată de fotograful Mariano Vivanco, o înfățișează pe cântăreața din Barbados cu o coroană din șerpi subțiri și cu un piton încolăcit în jurul gâtului.

Ochii vedetei, de un verde tulbure, sunt evident prelucrați în Photoshop, iar bustul acoperit parțial cu mâinile, îi lasă la vedere tatuajul de sub sâni.Cu puțin timp înainte de apariția revistei, Rihanna a scris pe Twitter despre coperta provocatoare, referindu-se la personajul monstruos pe care l-a întruchipat: "Îmi place să mă joc cu animale diminatoare!".

În mitologia greacă, Medusa era fiica monstruoasă a lui Phorcys și a lui Ceto. Ea era una dintre cele trei surori ale zeilor pre-titani, Phorcys și Ceto. Surorile sale, Sthemo și Euryale, erau nemuritoare. Toate trei erau hidoase, iar privirea lor îi transforma pe oameni în stană de piatră.

La început, Medusa fusese o fecioară frumoasă. Ea a pângărit templul Atenei, culcându-se în el cu Poseidon. Furioasă, Atena a preschimbat părul Medusei în șerpi vii.

Medusa a fost ucisă de Perseus, cu ajutorul Atenei și al lui Hermes. Eroul i-a tăiat capul și i l-a oferit ca ofrandă Atenei, care l-a întipărit pe egida ei, purtată drept platoșă.
După moartea sa, din trupul Medusei au luat naștere gigantul Chrysaor și calul înaripat Pegas, fiul ei cu Poseidon.

Rihanna a obișnuit presa și publicul cu imaginile provocatoare. Cântăreaţa a fost rugată recent să părăsească incinta marii moschei din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde a realizat o şedinţă foto neprevăzută, considerată "inadecvată".
Starul pop, care acum două săptămâni a susţinut un concert la Abu Dhabi, a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare în curtea marii moschei, îmbrăcată în costum negru şi cu capul acoperit de văl, dar cu buzele rujate şi cu unghiile date cu ojă roşu carmin.În unele poze, cântăreaţa a adoptat posturi provocatoare, întinsă pe marginea unei fântâni sau ghemuită, cu braţele pe piept.Starul și echipa sa nu au primit însă permisiunea pentru a face fotografii în apropierea moscheei, astfel că au fost rugați să plece.

Considerată una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adăposti până la 40.000 de credincioşi, marea moschee Sheikh Zayed este o clădire din marmură albă, înconjurată de fântâni.

Moscheea, una dintre principalele atracţii turistice din capitala Emiratelor Arabe Unite, este deschisă vizitatorilor de religie non-musulmană. În sala de rugăciuni se află cel mai mare covor ţesut de mână din lume.Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • heba pe 2 Nov 2013, 12:22
    pfff..

    m-a inebunit urata asta...pare ca a suferit de ceva complexe serioase la viata ei de simte nevoia acum sa-si arate cu.ru peste tot..."Photoshop ne da incredere!"

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod