„Meghan Markle poartă o mască în permanență” - cine spune asta despre Ducesa de Sussex

divahairro
29 Iulie 2020
Toți admiratorii Casei Regale sunt obișnuiți cu zâmbetul larg și figura simpatică a lui Meghan Markle, care transmite în jurul ei o stare de căldură și bună dispoziție. Dar, conform jurnalistului Tom Bradby, corespondent regal și apropiat al ducilor de Sussex, Meghan poartă adesea o mască jovială și echilibrată, chiar și atunci când ea este departe de a fi veselă.
În cartea sa „Harry și Meghan: O criză regală”, Tom Bradby susține că Meghan lasă să se vadă în viața de zi cu zi doar o mască, așa-numita „game face”, cum o numește jurnalistul, făcând aluzie la jocul de poker, când participanții nu lasă să răzbată vreo expresie de îngrijorare sau triumf, pentru a-și păcăli partenerii. 

Ducesa de Sussex poartă această mască pentru a se proteja


Să nu uităm că Meghan Markle este o fostă actriță hollywoodiană, așa că nu are probleme în a-și disimula adevăratele sentimente.
Este ceea ce insinuează, de altfel, și Tom Bradby. Autorul descrie ușurința cu care ducesa își poate schimba expresia facială: „Meghan poartă în permanență o mască. Este ca și cum s-ar trage o cortină”, potrivit cuvintelor jurnalistului.

Tom Bradby este un apropiat al familiei regale de câțiva ani și a fost primul care a luat interviuri ducilor de Sussex, după căsătoria lor. Anul trecut, în octombrie, în ultimul său interviu cu Meghan, aceasta a recunoscut față de Bradby că, în ciuda expresiei calme și binedispuse pe care o afișează, în realitate nu se simte chiar atât de bine, cu toată presiunea pe care o simte de când face parte din familia regală.

În realitate, Meghan Markle se simte adesea tensionată și vulnerabilă


În colecția de interviuri, Tom Bradby a evidențiat faptul că Meghan nu este nici pe departe atât de sigură pe ea și binedispusă precum pare.
Dimpotrivă, adesea se simte tensionată pentru că tot timpul privirile sunt ațintite asupra sa și nu trebuie să facă nicio greșeală. Acestea sunt cuvintele unei actrițe de la Hollywood, careia nu-i sunt străine succesul și atenția publicului, lucruri pe care, până să devină soția lui Harry a știut să le gestioneze foarte bine. Citește continuarea pe divahair.ro 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod