5 zodii care au parte de cele mai urâte despărțiri

Despărțirile provoacă multă suferință și emoții copleșitoare. Dar unele persoane pot avea reacții extreme care pot provoca și mai multă durere. Aceste zodii au parte de cele mai dure despărțiri!
Chiar si cei mai calmi si mai rationali oameni se pot enerva cand ajung la capatul unei relatii. Fie ca totul pleaca de la un mesaj trimis de fostul iubit care a baut prea mult si, cuprins de melancolie, s-a apucat sa faca declaratii de dragoste, fie ca la mijloc au fost motive mai serioase, exista oameni pentru care o despartire poate fi la fel de exploziva ca dinamita – cand fitilul a luat foc, deflagratia nu mai pote fi oprita.

Zodiacul este un mod de a afla cine are parte de cele mai urate despartiri.
Cum astrologia joaca un rol important in personalitatea fiecaruia dintre noi, nu-i o surpriza ca putem vedea cine este predispus la despartiri tensionate, scrie Your Tango. Daca te numeri printre aceste zodii, trebuie sa stii ca vei descoperi lucruri neplacute, dar, cunoscandu-le, te pot ajuta sa limitezi daunele in cazul unei despartiri.

Berbec


Semn de foc, Berbecul poate fi distructiv cand lucrurile nu merg cum vrea el. Extrem de competitiv si orgolios, prefera sa fie el cel care provoaca ruptura, pentru ca astfel are satisfactia unui avantaj.

Berbecul este ambitios si isi doreste o dragoste care sa dureze mereu.
Dar cand aceasta se risipeste, cauta sa mearga mai departe si sa-i demonstreze fostului partener ca nu are nevoie de el. Chiar si dupa despartire, Berbecul vrea sa-i arate fostului/fostei ce pierde, cand de fapt, el trebuie sa-si dea seama ce-i lipseste pentru a fi fericit si pentru a merge inainte pe drumul sau.

Capricorn


Capricornii sunt experti in anihilarea emotiilor. Sterg imediat numarul fostei/fostului din telefon, sterg sau rup pozele cu ei impreuna si nu ezita sa le interzica prietenilor sa le pomeneasca numele.
Pe dinafara, Capricornii sunt de neclintit dupa despartire, dar pe dinauntru, ruptura sapa adanc. Se simt jenati ca au lasat pe cineva sa se joace cu sentimentele lor si nu-si acorda timp pentru a analiza cum se simt, lucru care ii face sa aiba resentimente pentru fostul partener sau sa fie mai distant cu prietenii dupa despartire. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod