Meghan Markle este mult mai bogată de când a părăsit Casa Regală. Câți bani a câștigat

În urmă cu un an, Meghan Markle și Prințul Harry anunțau că renunță la calitatea de membri seniori ai Casei Regale Britanice și că doresc să-și urmeze propriul drum, inclusiv să se susțină financiar.
Și se pare că au făcut exact ceea ce au spus. Meghan Markle, care avea o avere deloc de neglijat și înainte de a se căsători cu Prințul Harry, a reușit să strângă o sumă impresionantă într-un timp record, totul prin intermediul campaniilor menite să „să facă lumea un loc mai bun”, după cum se arată adesea în declarațiile fostei ducese. Iată care sunt principalele surse din care Meghan Markle a reușit să strângă bani de-a lungului timpului, dar și cele din prezent:

Salariul pentru serialul „Suits”


Cu mult înainte să-l cunoască pe Harry și să devină Ducesa de Sussex, Meghan a unul dintre starurile serialului „Suits”, produs de USA Network. Rolul i-a adus aproximativ 50.000 de dolari pentru fiecare episod, ceea ce înseamnă în jur de 450.000 de dolari pe an.

Câștigurile din filme


Potrivit KnowNetWorth.com, Meghan ar fi câștigat 187.000 de dolari pentru rolul din filmul „Remember me”, 171.000 de dolari pentru rolul din „The Candidate” și 153.000 de dolari pentru cel din filmul „Girls Guide to Getting Down”.
Bineînțeles, acestea sunt numai trei dintre filmele pe care Meghan le-a făcut de-a lungul timpului, astfel că veniturile sale din această sursă putând fi mult mai mari.

Câștigurile din publicitate


Înainte de a fi membră a familiei regale, Meghan putea să profite de celebritatea sa pentru a promova produse și servicii. Potrivit KnowNetWorth.com, Meghan ar fi câștigat încă 80.000 de dolari pe an din astfel de surse.

Veniturile oferite de Familia Regală


Meghan și Harry au renunțat la îndatoririle regale și odată cu acest pas au ales să fie independenți din punct de vedere financiar. Iar acest lucru înseamnă că pot câștiga bani folosindu-se de imaginea lor, dar și din publicitate sau diverse contracte, ceea ce le era complet interzis dacă ar fi rămas membri deplini ai familiei regale. Însă acest lucru presupune că nu mai primesc bani din partea Casei Regale, așa cum se întâmpla înainte de a renunța la rolul lor regal. 

Pentru o perioadă, s-a speculat că Prințul Charles îi susține pe Meghan și Harry prin intermediul fondurilor sale private ale Ducatului de Cornwall, dar informațiile au fost negate.
Ducii de Sussex au fost susținuți financiar de Ducatul de Cornwall, dar acest lucru s-a încheiat în momentul în care au părăsit Marea Britanie, au confirmat surse pentru The New York Times.

Contractul cu Netflix


Înțelegerea făcută de Meghan și Harry cu Netflix include producția unor documentarii, docuserii, filme sau programe pentru copii și a fost anunțată în luna septembrie a anului trecut. Cuplul a declarat că se concentrează pe „crearea de conținut care informează și în același timp oferă speranță.”

Potrivit Newsweek, contractul este estimat să aibă o valoare între 50 și 100 de milioane de dolari.

Contractul cu Spotify


În afară de colaborarea cu Netflix, Meghan și Harry au anunțat de curând că au semnat un contract pe mai mulți ani cu Spotify, unde vor găzdui și produce podcasturi.

„Ceea ce iubim la podcasturi este faptul că ne amintește tuturor să ne luăm o clip de răgaz și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm unuii cu ceilalți fără să fim distrași.
Cu provocările lui 2020, nu a fost niciodată mai important ca acum să facem asta, pentru că atunci când ne auzim unii pe alții, când ne auzim poveștile, ne amintim cât de interconectați suntem cu toții”, au spus Meghan și Harry într-o declarație comună. Nu se știe exact care este valoarea financiară a acestei înțelegeri.

Care este averea totală a lui Meghan Markle?


În momentul în care a intrat în familia regală, averea lui Meghan ar fi fost de aproximativ 7 milioane de dolari. În prezent, potrivit Net Worth, suma ar fi ajuns la 50 de milioane de dolari, dar este în asociere cu veniturile Prințului Harry. Deși câștigurile lui Meghan și Harry au fost mai mari în ultima perioadă, și cheltuielile au crescut semnificativ. În prezent, cei doi plătesc taxe, au costuri ridicate de securitate și alte cheltuieli care în trecut ar fi fost acoperite de Casa Regală.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Ianuarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod