Mariah Carey, diva fără o mână

La doar câteva zile după ce a suferit o dureroasă dislocare de umăr, cântăreața a urcat pe scenă pentru a susține un recital în scopuri caritabile. Fără fițe, fără scuze și fără să-și pună problema amânării evenimentului, Mariah și-a făcut datoria. Ea cântat cu mâna imobilizată, legată pe după gât, purtând un bandaj încrustat cu diamante care se asorta cu rochia sa.
 
Orice star ar fi fost în situația ei ar fi amânat toate evenimentele programate și ar fi așteptat să se refacă. Dar Mariah Carey dovedește ce înseamnă să fii un artist profesionist. Vedeta a cântat sâmbătă, acompaniată de Orchestra Filarmonică din New York și, ajutată de echipa sa tehnică, ea a schimbat de trei ori bandajul în care avea imbolizat brațul drept, astfel încât acesta să se asorteze cu rochiile.

Mai întâi, ea a avut un bandaj alb, încrustat cu diamante, apoi a purtat unul cu penaj negru, amintind de Natalie Portman în rolul din "Lebăda neagră", și un bandaj alb, pufos, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 
 
 
 

Cântăreața în vârstă de 43 de ani, mamă a doi copii, și-a dislocat umărul drept pe 7 iulie, în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei remixate "Beautiful", regizat de soțul ei, Nick Cannon.
Acesta a povestit că Mariah s-a împiedicat și a căzut de pe o platformă înaltă și a spus că incidentul a fost "destul de serios". Potrivit site-ului contactmusic.com, Mariah Carey s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut din cauza tocurilor prea înalte ale pantofilor pe care-i purta în timpul filmărilor, ea fiind dusă de urgență la spital. 
 
 
 
 

La plecare, ea a declarat amuzată: "Ei bine, asta a fost tare". Mai târziu, ea s-a plâns însă pe Twitter că are dureri, dar a precizat că merge înainte: "Am multe dureri - o coastă fisurată, umărul fracturat, vânătăi peste tot, dar spectacolul trebuie să continue", a scris artista.
 
 

În ciuda loviturii suferite, Mariah Carey a confirmat că urma să cânte în cadrul concertului caritabil organizat pe 13 iulie, în Central Park din New York, pentru ajutorarea victimelor uraganului Sandy.
"Ea va cânta, dar cel mai probabil va avea mâna imobilizată într-un bandaj special", a declarat o sursă. Ceea ce s-a și întâmplat, Mariah onorând evenimentul.
 
 
 
 
 
Vedeta a fost superbă pe scenă, a cântat perfect și a reușit să transforme noul ei "accesoriu" într-un articol care poate deveni curând un "must have". La capătul unui recital live în aer liber, în care interpretat piese mai vechi dar și noi, și în care a schimbat rochiile și bandajele fără să se plângă, Mariah Carey a fost aclamată de cei 60.000 de spectatori. 
Ca o adevărată divă, ea a demonstrat că o privighetoare cântă la fel de frumos și fără o aripă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sophia pe 18 Iul 2013, 16:07
    *

    O adevarata profesionista, Mariah; dar n-am inteles ce ati vrut sa spuneti prin "a reușit să transforme noul ei "accesoriu" într-un articol care poate deveni curând un "must have" " : ce va deveni un "must have" ? O mana rupta, un umar dizlocat sau ce anume? O fi cineva atat de zmucit incat sa poarte o mana in ghips, chiar cu ghipsul acoperit cu materiale, pene, pietre etc doar asa, de amoru' artei??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod