Mama cool a lui Elon Musk: Maye Musk este fotomodel la 73 de ani și a crescut singură 3 copii care au devenit toți milionari

Maye Musk a fost celebră cu mult înaintea fiului său miliardar, Elon Musk. Maye a defilat pentru designeri precum Christian Siriano și a apărut în reclame pentru brandul american de produse cosmetice CoverGirl.

Dar atunci când și-a început cariera, nimeni nu auzise numele ei. De fapt, reclamele în care apărea nu îi includeau numele, ceea ce a ajutat-o să ascundă faptul că în realitate avea un alt job, acela de nutriționist.

Citește și: 9 cupluri de vedete care s-au despărțit în 2021


„Este foarte diferit acum și standardele sunt atât de înalte”, a spus Maye despre industria modelingului la finalul anului trecut, la scurt timp după ce a apărut în campania UGG. 


Maye a crescut în Africa de Sud. Ea spune despre părinții săi, originari din Canada, că au fost foarte economi pentru că au trecut prin Marea Criză economică, din perioada interbelică.
Modelul în vârstă de 73 de ani a povestit că ea și cei patru frați ai săi își cultivau singuri hrana și își făceau singuri hainele. Ea își amintește că a început să lucreze de la vârsta de opt ani pentru părinții ei, iar cu banii câștigați își cumpăra materiale din care făcea rochii.

Maye s-a căsătorit la o vârstă fragedă și s-a despărțit după nouă ani de căsnicie de tatăl celor trei copii ai săi - Elon, Kimbal și Tosca. Fiind mamă singură, ea a transformat o cameră din locuința lor în birou, iar copiii săi răspundeau la telefon și făceau programări pentru ea. De multe ori, Elon Musk și frații săi se aflau în primul rând la prezentările de modă pentru că mama lor nu își permitea să angajeze o bonă care să stea cu ei cât timp ea lucra.


În prezent, Maye se poate lăuda că este mama unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk, care are o avere estimată la 165 miliarde de dolari, iar ceilalți doi copii ai săi, Kimbal și Tosca, au averi de sute de milioane de dolari.
Tosca are o avere estimată la 170 de milioane de dolari, iar Kimbal are o avere de 500 de milioane de dolari, potrivit The Sun.

"Nu i-am tratat niciodată ca pe niște copii aflați în întreținere. Nu le-am spus niciodată ce ar trebui să învețe, nu am verificat dacă au teme sau dacă le-au făcut, pentru că asta era responsabilitatea lor. Când am împlinit 50 de ani, mi-au dat o căsuță și o mașinuță din lemn și mi-au spus că într-o zi mi le-ar putea cumpăra pe amândouă în realitate”, a scris Maye în autobiografia sa, potrivit Elle Spania.

Un an mai târziu, cei doi fii ai săi, Elon și Kimbal, au vândut Zip2, compania pe care o înființaseră cu 10.000 de dolari, economiile de-o viață ale mamei lor.

„Sunt foarte mândră de toți copiii mei.
Fiica mea, Tosca, a creat platforma de streaming Passionflix. Realizează filme romantice în care actrițele primesc același salariu ca și colegii lor bărbați, iar poveștile pe care le spun au mereu un final fericit. Kimbal a deschis mai multe restaurante, în ideea de a aduce produse de la fermă direct pe masă, ajutând astfel fermierii locali. În plus, a înființat un ONG, Big Green, pentru a ajuta copiii de vârstă școlară să își cultive propriile fructe și legume și să învețe să mănânce sănătos. Cât despre Elon, el salvează această planetă; a făcut ca fiecare producător de automobile să investească în mașini electrice după succesul Tesla. Și deja proiectul său SpaceX este literalmente în afara acestei lumi”, a spus Maye despre copiii săi.

Foto: Hepta; Instagram/toscamusk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod