Mădălina Ghenea, fără noroc în dragoste. Goana după celebritate îi distruge relaţiile

Marea ei dragoste a fost Gerard Butler, dar relaţia n-a durat prea mult

  
Mădălina Ghenea şi-a început cariera în modelling de la vârsta de 15 ani, pe piaţa italiană. Aici a reuşit să facă podiumuri pentru designeri din Milano, iar, apoi, a câştigat câteva castinguri pentru reclame. A apărut în clipuri de promovare pentru branduri ca Peroni, Quelle, New Yorker.
Frumuseţea ei a fost remarcată rapid de regizori. Dar Mădălina nu s-a oprit aici, ea a atacat vârful industriei cinematografice, iar visul ei e să se impună la Hollywood.

Astfel s-a transformat într-o devoratoare de bărbaţi celebri.
Cel mai important rol într-un film a fost cel din Dom Hemingway, unde îi dă replica lui Jude Law, un celebru actor britanic. Dar până să ajungă pe platourile unei producţii importante, Mădălina a fost iubita actorului Gerard Butler pentru mai bine de un an de zile. La braţul acestui macho s-a strecurat în lumea filmului. În acest an s-a lansat o nouă producţie importantă în care joacă, ”La Giovinezza” (Tinereţe), al regizorului Paolo Sorrentino, aici apare alături de Michael Caine şi Harvey Keitel.
20 Aprilie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 20 Apr 2016, 14:31
    HAIDE

    Hai sa fim seriosi, toata lumea stie ce profesie are, cea mai veche din lume.... Ea, surorile Gabor, Dragusanca, madam Cruduta si o tona ca ele. Din pacate.

    1
    1

  • pollet_a pe 20 Apr 2016, 11:00
    Deh......Fuga dupa celebritate........

    Ar fi cazul sa se ...."aseze" si ea . Ca doar n-o sa ramana tanara...o vesnicie.

    1
    0

  • George pe 20 Apr 2016, 10:27
    Dumnezeu i-a dat DOAR frumuseţe

    Anii trec şi odată cu ei tinereţea şi frumuseţea. Păcat că este atât de înzestrată DAR ... numai fizic. Sofia Loren s-a oprit LA UN SINGUR BĂRBAT, alături de care a învăţat să fie o actriţă desăvârşită, o mamă devotată şi a avut o familie fericită. Nu şi-a CĂUTAT TALENTUL sărind din pat în pat, NIMENI nu a reuşit s-o comenteze că ar fi avut vreo aventură (deşi soţul îi putea fi tată), şi-a văzut de viaţa ei decent, respectându-şi familia. Nu s-au înghesuit bărbaţii la uşa dormitorului ei deoarece nu era doar o simpă PUTANA. Cum îi va rămâne renumele acestei femei frumoase, dar... vorba zicalei :"unde nu-i cap, vai de picioare"

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod