Lucian Bute, ginere într-un costum Alexandru Ciucu prezentat la Monte Carlo!

Lucian Bute, renumitul campion mondial la box, a ales să poarte în cea mai importantă zi a vieții lui o creație a cunoscutului designer Alexandru Ciucu. Sâmbătă, în timpul ceremoniei religioase și a petrecerii nunții sale, sportivul va îmbrăca un costum din cea mai recentă colecție semnată Alexandru Ciucu, prezentată inclusiv la Monte Carlo.

“Am stabilit împreună modelul pornind de la dorințele lui. Varianta finală cuprinde o redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru și două cămăși albe. În timpul zilei, la gât va purta lavaliere, iar seara, papion. Mă bucur mult că a acceptat să îi fac și vesta după ce i-am precizat că nu trebuie neapărat să o poarte pe sub redingotă, ci să o îmbrace de la momentul dansului încolo. În felul acesta va fi în continuare elegant, dar mai liber în mișcări”, declară Alexandru Ciucu.


Costumul realizat pentru Lucian Bute face parte din cea mai recentă colecție a lui Alexandru Ciucu ce a fost prezentată în premieră la București și apoi la Monte Carlo în cadrul celebrului Hotel de Paris, în prezența a peste 100 de invitați de seamă, printre aceștia numărându-se și Alteța Sa Regală Principele Nicolae de România, Ministrul Culturii din Monaco și Consulul Braziliei din Monaco.

Designerul nu va putea participa la nunta lui Lucian Bute, întrucât se află într-o deplasare în străinătate.

“Din păcate sunt plecat din țară până săptămâna viitoare. Le urez mirilor casă de piatră și multe împliniri”, spune designerul.

Lucian Bute se va cununa religios cu Elena Aprozeanu sâmbătă la Galați.


Alexandru Ciucu a primit recent un nou titlu de furnizor al Casei Regale a României, mulțumită serviciilor impecabile oferite începând cu anul 2010 și până în prezent. Designerul a fost ridicat la rangul de maestru și va asigura vestimentația membrilor familiei Regale pentru încă trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod