Crema Hidratanta pentru piele Normala spre Grasa - Anti-ageing Pro-Colagen cu Antioxidanti si protectie in spectru larg UVA+UVB SPF 25

Hydr8 de zi pentru piele normala spre grasa ofera pielii ingrediente nutritive numeroase, cum ar fi Centella Asiatica si extracte de Panax Ginseng, imbunatatind vizibil starea si aspectul pielii.

Hydr8 de zi pentru piele normala spre grasa ofera pielii ingrediente nutritive numeroase, cum ar fi Centella Asiatica si extracte de Panax Ginseng, imbunatatind vizibil starea si aspectul pielii.

 Un amestec special de agenti de umezire numit Magnet Umiditatea ™ creste capacitatea celulelor de tine apa, obligatorie si pentru a permite functionalitatea corespunzatoare a acestora in timp ce mai multi vectori de antioxidanti, inclusiv Superoxid Dismutaza (SOD), reduc radicalii liberi ce dauneaza grav pielii.

Fara ulei, Hydr8 Day, pentru piele normala spre grasa se va potrivi chiar si cele mai exigente tipuri de piele grasa sau combinata.

Formula este imbogatita cu unicul Pre-SPF ® Complex care contine Ectoina,un activ multifunctional natural care protejeaza pielea de radiatiile solare UV.  Ectoina este o substanta naturala care contine un puternic protector al ADN-ului cat si al membranei celulare.
Ectoin previne deteriorarea celulelor Langerhans, care exercita una dintre rolurile fundamentale ale metabolismului celulelor precum si in sistemul imunitar.

Aceasta induce formarea rapida a caldurii-soc proteine (HSP), in conditii de stres, reduce formarea de celule arsurilor solare si reduce daunele chimice si fizice a membranelor celulare.
Datorita Retinyl Palmitat, Hydr8 Day prezinta capacitatea de a declansa sinteza de colagen.
Palmitatul de retinil este o forma de grasime pe baza de vitamina A, care se transforma in piele in bine cunoscutul agent anti-imbatranire Retinol. Deoarece Retinyl Palmitat isi pierde puterea atunci cand sunt expuse la lumina soarelui, formula a fost consolidata suplimentar prin filtre UV. Pret: 294 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod