Letitia Beraru sta cu parintii

Letitia Beraru, manechinul preferat al creatorului de moda Catalin Botezatu, de curand prezentatoare a emisiunii "Te iubesc" e studenta in ultimul an la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UMF "Carol Davila" din Bucuresti. A fost descoperita intai gratie titlului de Miss Boboc castigat in 1998, apoi datorita faptului ca a castigat 30 de milioane de lei la emisiunea "Vrei sa fii miliardar?".

Catalin Botezatu despre ea: "Este una din preferatele mele din punct de vedere profesional si ma bucur pentru ea ca a ajuns sa prezinte o emisiune. Sper sa schimbe astfel mentalitatea gresita conform careia manechinii sunt doar frumosi nu si destepti. Letitia are un corp aproape perfect si prezinta cu brio mai ales lenjerie intima. Este cred singurul manechin care stie sa joace pe scena si sa transforme fiecare produs intr-o poveste. Din cauza ca a facut gimnastica este foarte mobila, foarte extensibila si este inca un atu pentru ea. In deplasari ma <<teroriza>> cu invatatul pana noaptea pentru examenele ei la medicina, dar niciodata nu a ratat sedintele sau prezentarile pe acest motiv".

- De cati ani lucrezi ca fotomodel si pentru ce designeri ai prezentat? Care sunt creatorii tai preferati, pentru care prezinti cu multa placere si ale caror haine le imbraci si in particular?
- Lucrez ca model al agentiei MRA din 1998.
Am prezentat pentru Doina Levintza, Catalin Botezatu, Irina Schrotter, Romanitza, Rita Muresan, Catinca Roman, Max Mara, Escada. In particular ma imbrac foarte comod (prefer jeansii); doar in ocazii speciale prefer tinutele din prezentare (Romanitza, Catalin Botezatu, Irina Schrotter).

- Cum se impaca televiziunea cu cariera de model si medicina?
- Medicina este profesia pe care mi-am ales-o. Televiziunea reprezinta continuarea carierei de model, care s-a impacat destul de bine cu statutul de studenta. Mi-as dori foarte mult sa practic meseria de fiziokinetoterapeut si sa fiu in acelasi timp prezentatoare tv. Stiu ca pare greu de realizat, dar voi incerca.

- Ai un prieten? De cat timp? Te sprijina/sustine in aceste "incercari" prin care treci?
- Prietenul meu, Felix Nichifor, imi este alaturi de aproape 4 ani. Intotdeauna a avut incredere in mine si mi-a sustinut deciziile.

- In planurile tale intra si o casatorie sau aparitia unui copil?
- Imi doresc foarte mult o familie, dar asta ar insemna sa abandonez drumul pe care tocmai l-am ales. Cu siguranta se va intampla dar nu in viitorul apropiat.

- Care sunt criteriile dupa care alegi un barbat? Cum este iubitul (barbatul) ideal in viziunea ta?
- Nu cred ca exista criterii in alegerea partenerului, daca vorbim despre dragostea adevarata.
El "apare" pur si simplu, iar tie ti se pare "perfect".

- Cum a fost copilaria ta? Care au fost principiile dupa care ai fost crescuta?
- Am fost un copil absolut normal (cu "poznele" de rigoare). Am crescut intr-o familie de intelectuali, ale caror principii de baza erau scoala si respectul fata de oameni.

- Parintii tai sunt multumiti de drumul pe care l-ai ales?
- Parintii au fost intotdeauna alaturi de mine; s-au bucurat pentru reusitele mele si m-au criticat sincer atunci cand au simtit ca este cazul.

- Ai visat vreodata sa devii vedeta de televiziune?
- Nu am visat sa devin vedeta de televiziune. Dupa ce am participat la concursul "Vrei sa fii miliardar?" mi s-a propus sa prezint emisiunea "Te iubesc".

- Cum arata o zi din programul tau si cand ai timp sa te intalnesti cu prietenii?
- Va imaginati ca facultatea si televiziunea imi ocupa aproape tot timpul; ma intalnesc din pacate foarte rar cu prietenii mei, dar atunci ne simtim excelent impreuna.

- Locuiesti singura sau cu prietenul?
- Deocamdata locuiesc impreuna cu parintii mei.

- Iti place sa fii gospodina? Ai timp de aceste indeletniciri?
- Mi-ar placea sa fiu o buna gospodina, dar timpul nu prea imi permite. Singurele lucruri pe care le fac din cand in cand sunt salatele si prajiturile.
De restul se ocupa mama.

- Ai trecut vreodata vreun examen gratie frumusetii tale?
- La facultate nu mi s-a intamplat sa am de castigat sau de pierdut din cauza fizicului.

- Crezi in dragoste la prima vedere?
- Credeam in dragoste la prima vedere. Acum insa lucrurile s-au schimbat si nu mai conteaza doar felul in care arata barbatul respectiv.

- Cum te poate cuceri un barbat?
- Ma consider o femeie fericita. Am o relatie foarte frumoasa cu prietenul meu, bazata pe incredere si respect. Asa a reusit el sa ma cucereasca.

- Care sunt secretele tale in ceea ce priveste silueta si intretinerea (faci sport, tratament, masaj)?
- Sunt o fire dinamica si mi-a placut dintotdeauna sa fac sport (am practicat gimnastica ritmica; am facut si inot, baschet, dans). Nu tin o dieta anume, dar am grija intotdeauna cat mananc. Secretul de care ma intrebi este odihna. Cred ca mai mult decat orice conteaza "somnul de frumusete".

- Cum te impaci cu colegele de breasla (din lumea modelingului)?
- Intotdeauna m-am inteles bine cu fetele si mereu am fost o "echipa".

- Ce-ti doresti cel mai mult in viata? Care este dorinta ta cea mai arzatoare?
- Imi doresc foarte mult sa calatoresc. As vrea sa vizitez Venetia, Rio de Janeiro si alte locuri deosebite impreuna cu prietenul meu.
Deocamdata insa, timpul nu ne permite. Dar... poate vom reusi in viitor!

Letitia Beraru
Dimensiuni: Inaltime: 1,77 m; nr. la haine: 38; bust: 88 cm; talia: 58 cm; solduri: 89; pantof: 39; culoare par: castaniu; culoare ochi: negri.

Conceptul emisiunii pe care o prezinta:
"Te iubesc!" este un reality show. Infatiseaza povesti de dragoste adevarate, traite de cupluri in pragul cererii in casatorie. Emisiunea isi propune sa surprinda extraordinarul si romantismul fara margini la care unii oameni apeleaza doar pentru a face o cerere in casatorie. Fiecare cerere in casatorie va fi in sinea sa un adevarat eveniment, fiind pregatit pe parcursul mai multor luni. "Pretendentul" care va aparea in "Te iubesc!" a decis sa faca din cererea lui in casatorie un eveniment pe care nu-l va uita niciodata. "Te iubesc!" va selecta participantii din toate categoriile sociale, fie ca ei se afla la prima casatorie, la a doua sau au o varsta inaintata.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela visinescu pe 17 Feb 2015, 13:31
    interviu EVA.RO

    a nu se confunda profesia de kinetoterapeut cu medicul , letitia nu face medicina , kinetoterapia este sectie in cadrul anefs-ului si posibil si sectie in umf carol davila.kinetoterapia este partea de recuperare prin gimnastica medicala ,impreuna cu fizioterapeutul (terapia prin curenti si masaj medical) asigura programul de recuperare dupa de MEDICUL stabileste ce si cum tb. facut unui bolnav cu traumatism , coloana, orto s-au acv-uri. medicii bft, neuro s-au ortopezii lucreaza de obiceii cu kinetoterapeutii. reporterul ii pune letitiei beraru o intrebare gresit formulata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod