1.[fix body]

# # Oamenii cu bune intentii, care nu se pricep sa isi asorteze tricoul cu pantalonii, sunt cei mai nerabdatori sa iti gasesca perechea cu care sa imparti asternutul. Ei cred ca veti fi mai fericiti impreuna. De ce intalnirile oarbe au succes uneori? Pentru ca persoanele respective au urmat indicatiile:

1. Incearca sa obtii cat mai mlte informatii despre potentialul partener. E mai bine sa afli dinainte ca face parte dintr-o cultura cu totul si cu totul diferita, decat sa te plangi pe urma.


2. Intreaba-i pe cei care ti-au aranjat intalnirea de ce cred ei ca aceasta iti va aduce ceva bun in viata. Daca prietenii nu iti pot da un raspuns in maximum 15 secunde, e clar ca nu stiu nici ei care este acel motiv bun. Iar vina sau obligatia nu sunt temeiuri suficiente pentru o intalnire. Chiar si oarba.

3. Vorbiti mai intai la telefon. Vei primi, astfel, mici indicii despre el, care vor mai sparge misterul.

4. Invita la intalnire si persoana care v-a facut pocinogul. Macar va intretine conversatia.


5. Nu iti pune un tricou, pe care sunt impreuri cu anumite convingeri politice sau ideologice. Si nu argumenta foarte mult si foarte aprins.

6. Pune-ti niste haine comfortabile. Du-te imbracata in haine obisnuite, care iti fera un sentiment de siguranta.

7. Fii draguta. Nu conteaza daca vrei sa te mai intalnesti cu el sau nu. Arata-i ca esti o femeie extraordinara. Lasa-l sa plece de la intalnire, cu un sentient placut de admiratie.

de Flavia Ciorba
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod