Lady Gaga, "regina" fistichie: 10 apariții extravagante din 2014

Cântăreața detestă tot ceea ce este convențional. Aproape fiecare imagine a sa șochează, iar ea n-a făcut rabat de la acest stil nici anul trecut.
Din momentul în care a renunțat la numele ei, Stefani Germanotta, Lady Gaga a știut că are un singur atu, pe care nu are voie să-l lase din mână: extravaganța. În tot ce spune, în tot ce face, ea trebuie să șocheze. Cu un marketing agresiv, dar și cu ajutorul unor provocări vestimentare memorabile, ea a izbutit să se mențină în centrul atenției presei și a publicului din întrega lume.

Artista americană în vârstă de 28 de ani a devenit renumită pentru spectacolele ei controversate. La gala MTV VMA 2010, ea a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să-şi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

De atunci, Lady Gaga a continuat să surprindă, iar planeta încă nu a obosit să asiste la spectacolul ei. În 2014, ea a oferit câteva momente memorabile. Pe stradă sau pe Facebook, stilulul ei e același: întotdeauna excentric, niciodată banal.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod