Un costum de cadână purtat de Marilyn Monroe, scos la licitaţie

Ținuta, care a fost purtată de actriţa Marilyn Monroe și evaluată la 640.000 de dolari, a fost scoasă marți la vânzare, la o licitaţie de obiecte ce au aparţinut unor vedete din industria de divertisment, printre care se numără şi Elton John şi Bono.
O bicicletă decorată cu pietre preţioase, folosită de Elton John în turneul său din Statele Unite din anul 1974, a fost estimată la 8.000 de dolari, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Un costum de cadână pe care Marilyn Monroe l-a purtat cu ocazia unei şedinţe fotografice pentru revista Life, în anul 1958, ar putea fi vândut cu 640.000 de dolari, iar o chitară Irish Falcon, deţinută de Bono, solistul trupei U2, a fost estimată la 240.000 de dolari.

Printre celelalte obiecte puse în vânzare la licitaţia organizată de casa Christie's se mai află armura de general roman purtată de actorul Russell Crowe în filmul "Gladiator", estimată la 19.200 de dolari, dar şi o jachetă din piele neagră purtată de Arnold Schwarzenegger în filmul "Terminator 2: Ziua Judecăţii", estimată la 33.600 de dolari.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod