Lady Gaga, cel mai extravagant artist din 2010

A fost un an plin pentru Lady Gaga. S-a impus şi în 2010 la premiile MTV, câştigând opt trofee la MTV Video Music Awards şi trei premii la EMA. La University of South Carolina din Columbia s-a înfiinţat chiar un curs care analizează succesul de care se bucură, a fost desemnată cel mai influent artist din lume potrivit sondajului realizat de revista Time, devansând-o pe celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. Billboard a declarat-o artistul anului 2010, după ce a militat pentru drepturile homosexualilor din armata americană, dar şi pentru abstinenţa sexuală, a lansat hit după hit şi a frapat cu ţinutele de scenă şi cu apariţiile publice.
 
Lady Gaga şi-a dorit dintotdeauna să cucerească lumea şi a reuşit acest lucru într-un timp foarte scurt. Iată cele mai şocante apariţii, declaraţii şi secrete ale artistei aflate în 2010.
 
1 din 12

Cocaină de pe Bibilie

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, artista a declarat că obişnuia să îşi facă liniuţele de cocaină pe o Biblie pe care o avea în camera ei: "Au fost vremuri când eram dependentă de cocaină, iar viaţa mea era distrusă. Nu mai avea capacitatea de a mă concentra pe nimic altceva, fiindcă mă gândeam mereu la droguri. Existau momente în care eram atât de drogată, încât nici nu ştiam ce fac", a declarat cântăreaţa 
27 Decembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod