La tribunal. Andreea Marin ajunge în instanţă pentru 50.000 de euro

Fundaţia vedetei încearcă să recupereze banii obţinuţi din vânzarea biletelor la concertul caritabil al Angelei Gheorghiu pentru victimele din Colectiv.

Fără voia ei, Andreea Marin s-a trezit implicată într-o situaţie neplăcută, legată de colectarea fondurilor pentru victimele din clubul Colectiv. Fundaţia vedetei, „Preţuieşte Viaţa”, apelează la justiţie pentru recuperarea celor peste 50.000 de euro (231.525 de lei) rezultaţi din vânzarea biletelor la concertul caritabil al Angelei Gheorghiu. După trei luni de discuţii fără rezultat, Andreea Marin a confirmat că acţionează legal împotriva firmei care deţine site-ul Biletoo.ro, Projectexpo Games & Sports SRL, relatează ziarulring.ro.

Soprana Angela Gheorghiu a susţinut, gratuit, pe 29 noiembrie, la Ateneul Român, primul său concert umanitar din România, iniţiind şi derulând o campanie dedicată colectării de fonduri în beneficiul victimelor din clubul Colectiv, o tragedie în urma căreia şi-au pierdut viaţa 63 de persoane.
Concertul a fost susţinut cu sprijinul Orchestrei şi al Corului Filarmonicii "George Enescu" (directori Andrei Dimitriu, Nicolae Licareţ) şi al dirijorului Tiberiu Soare, fiind organizat în parteneriat cu Fundaţia Preţuieşte Viaţa, condusă de Andreea Marin.

Aceştia s-au aflat pro-bono pe scena Ateneului, în seara concertului.

Banii în litigiu au fost strânşi pentru ajutorarea familiilor afectate de tragedia din clubul Colectiv, dar n-au fost virați în conturile fundației "Prețuiește Viața".

După spectacolul caritabil, reprezentanții site-ului Biletoo.ro au promis că pe 18 ianuarie vor vira banii pe bilete, însă termenul a fost depăşit. "Din cauza unor probleme apărute cu magazinele partenere la sfârşit de an, decontările financiare s-au efectuat cu întârziere.
Din acest motiv, toate plăţile către organizatorii de evenimente au fost întârziate până în acest moment, iar conturile companiei au fost blocate de către terţi. Banii strânşi din vânzarea de bilete pentru concertul caritabil susţinut de Angela Gheorghiu la Ateneul Român pentru victimele incendiului din Colectiv vor fi plătiţi către Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» cu prioritate luni, 18 ianuarie. Toate plăţile restante către organizatorii de evenimente se vor efectua în cursul săptămânii viitoare.
Ne cerem scuze pe această cale atât faţă de organizatorii, partenerii şi prietenii noştri, cât şi faţă de victimele incendiului din Colectiv care au trebuit să aştepte toată această perioadă"
, anunțau oficialii Biletoo.ro la începutul anului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod