Giulia lansează „Ochii tăi“, un remake după piesa Elenei Cârstea

În această primăvară, Giulia anunţă lansarea noului ei single şi videoclip – „Ochii Tăi“, un remake al unei piese celebre a artistei Elena Cârstea, pe care Giulia adoră să o asculte de mic copil.

Giulia - Ochii tai (Official Video)



Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi Feli Donose. "Am fost foarte fericită când am aflat că Feli şi Şerban s-au gândit că pe piesa pe care o scriseseră se potriveşte perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de ataşată, 'Dacă ochii tăi...' a Elenei Cârstea", povesteşte Giulia.

"Trec prin cea mai frumoasă şi creativă perioadă din viaţa mea şi simt că acum e momentul să împart tot ceea ce simt cu cei care îmi ascultă muzica.

"Ochii tai" e o piesă de care sunt profund legată mai ales emoţional. Sunt foarte recunoscătoare lui Feli Donose şi Şerban Cazan pentru că mi-au oferit ocazia să cânt această melodie. Sunt fericită să cânt refrenul unei piese atât de iubite şi sunt copleşită de încrederea pe care mi-a acordat-o o artistă pe care o admir, Elena Cârstea", declară Giulia emoţionată.

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros şi influenţe specifice anilor ’90, cu o regie semnată de Bogdan Daragiu.
Totodată, pentru a marca unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, în videoclip apar atât dansatoarele Giuliei, cât şi trupa cu care artista va urca de azi înainte pe scenă la toate concertele.

Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasă, dar puternică şi cu o atitudine care aproape dezarmează. Pentru videoclip, echipa care s-a ocupat de imaginea artistei a fost formată din stilistul Cătălin Vălean, make-up artistul Andra Manea şi hairstilistul Florin Noje.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod