Horoscop. Topul celor mai atractivi bărbaţi ai zodiacului

Nativul din Scorpion are o privire foarte şarmantă şi emană sexualitate prin toţi porii punând astfel femeile pe jar fără să depună vreun efort.
1. Leu

Nativul din Leu este bărbat din toate punctele de vedere şi emană putere prin toţi porii. Este cel mai atrăgător bărbat din tot zodiacul şi îşi merită din plin poziţia. Este sexy, îngrijit, impunător şi, în cele mai multe cazuri, un om care este foarte respectat de către cei din jurul său, lucru care îl face să crească în ochii femeilor.

2. Berbec

Berbecul are o vitalitate ieşită din comun, iar această energie îl ajută să se facă foarte uşor plăcut. Îi place aventura, este o persoană sportivă cu un corp de invidiat şi pune mai mult preţ pe sănătate decât pe aspectul său fizic.
Masculinitatea lui este emanată prin toţi porii.

3. Rac

Racul este foarte vesel şi pozitiv, iar atitudinea lui şi firea deschisă îl face să fie atrăgător în ochii femeilor. În acelaşi timp este şi o persoană sensibilă şi foarte iubăreaţă, lăsându-ţi impresia că este tot ce ai tu nevoie. Afecţiunea lui exagerată poate fi înşelătoare, dar asta nu îţi vei da seama de la primele întâlniri.

4.Scorpion


Nativul din această zodie are o privire foarte senzuală şi este atractiv din toate punctele de vedere.
Emană o sexualitate ieşită din comun şi pune femeile pe jar fără să depună niciun efort. Se adaptează uşor oricărei situaţii şi are mereu vorbele potrivite la el!

5. Taur


Taurul este foarte stăpân pe sine, elegant şi foarte manierat. Te poate cuceri de la prima întâlnire prin gesturile sale galante, însă aspectul său fizic nu te va da neapărat pe spate. Nu poţi contesta însă că se ocupă de felul în care arată şi că este un bărbat îngrijit pentru care contează foarte mult imaginea.

6.
Capricorn


Acest nativ nu iese în evidenţă prin frumuseţea sa exterioară, însă este un bărbat seducător prin atitudine. Este foarte puternic şi stăpân pe sine, emană încredere în propriile forţe şi este foarte descurcăreţ.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod