La judecata lui Banciu: 8 vedete „ciuruite“ de realizatorul B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a înţeles perfect cum se face televiziune în România şi care este reţeta succesului şi a ratingului cât mai mare, iar din această cauză atacă tot mai multe vedete din ţara noastră. În diferite interviuri sau chiar în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu“, jurnalistul le ironizează pe majoritatea celebrităţilor din România.
1 din 9

Tania Budi, cea mai recentă victimă

Informaţia conform căreia Adrian Cristea a înşelat-o pe Bianca Drăguşanu cu Tania Budi nu i-a picat deloc bine acesteia din urmă. Din această cauză, Tania Budi a spus că nu vrea să comenteze, deoarece ea se bagă în seamă doar cu oamenii care sunt la acelaşi nivel de cultură cu ea.

Această scurtă declaraţie a Taniei Budi l-a făcut pe Radu Banciu să o atace în stilul caracteristic. „Bineînţeles, Tania Budi, singura femeie care a depăşit 40 de ani şi încă mai crede cu desăvârşire în ea, face trimitere la Andrei Pleşu sau Răzvan Teodorescu, nicidecum la Dan Bittman sau Lucian Viziru. Cu ăştia s-a băgat doar în pat. Dar poate a făcut-o din răzbunare că n-a reuşit să ajungă cu Pleşu sau Teodorescu. Ce să facă Tania Budi dacă n-a reuşit să-i ducă pe ăştia în pat? I-a luat pe Bittman şi Viziru. Probabil erau mai uşor de găsit, cred că răspundeau mai uşor la telefon“, a comentat Banciu trecutul amoros al Taniei Budi.
7 Septembrie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 10 Sep 2012, 00:01
    cine zice ala ...este...

    Psihologii spun ca atunci cind critici minciuna ,prostia.etc.inseamna ca ac. sunt defectele tale ascunse...Cu cit critica mai tare prostia,ac. domn Banciu ne arata cit este de prost ,frustrat sa obtina cu orice pret o audienta de mahala ...cum este si emisiunea d-lui.E de compatimit,sarmanul ,cit se screme ,cit se bate cu pumnii in piept,.Macar Mircea Badea ,chiar daca uneori e enervant ,se vede ca e inteligent, dar asta in afara de a striga la toti ca sunt prosti ,altceva nu am auzit...Vorba aceea...plina de intelepciune..cine zice ..ala este !!!

    2
    1

  • Bobo pe 9 Sep 2012, 14:17
    Bun

    Deosebit acest individ, as putea spune. Deci le spune pe fata, fara remuscari....parca ma regasesc in el. Oare nu ar putea exista mai multi oameni ca el, ca mine...care sa amendeze prostia, incultura, coruptia etc.? Culmea, mai stie si a vorbi...pentru mine e o placere sa-l ascult cand spune ca " toti sunt prosti si urati, numai el e destept...", fiindca adevarul asta e.

    2
    2

  • TM1989 pe 9 Sep 2012, 05:44
    Banciu si Prostimea :o)))

    Din pacate pentru toti dintre voi eu sunt de parere ca Banciu are dreptate. Este doar scarbit de situatia din jur, de mizeria generala dintr-un colt de lume, numit Romania, care a devenit groapa de gunoi a Apusului si Orientului, si unde domneste opulenta, mitocania, miciuna si coruptia. Cred ca ar fi mai bine pentru el asa cum le-a fost altora, cat si mie de altfel, sa plece dracului de acolo, sa va lase sa va numarati voturile, sa algeti pe cine doriti, si sa va bucurati in nemernicia voastra de ceea ce meritati. Va si amar!

    5
    4

  • tv pe 8 Sep 2012, 20:58
    Dar de Stefan cel Mare ?

    Dar de Stefan cel Mare a-ti auzit?? ca nu prea a fost pe la TV , nu era vedeta!!

    1
    4

  • liz pe 7 Sep 2012, 23:28
    CE CAUTA EL IN VIATA LUI ?

    SA-SI VADA PAIUL DIN OCHIUL LUI ! NU ARE ATORITATEA MORALA SA-SI BATA JOC DE ALTII ATATA TIMP CAT ESTE UN NEICA NIMENI ! UN CONSTIPAT CARE ARUNCA CU PIETRE INAINTE DE A CUNOASTE OAMENII ! RUSINE BANCIU !

    8
    4

  • adriana pe 7 Sep 2012, 21:56
    CINE--I ASTA????????????????

    Unde oare l-ati mai gasit si disperatul asta??????Striga disperarea "din el"....cred ca nu e bagat in seamaprecum cei despre care a vorbit.

    7
    6

  • Diana pe 7 Sep 2012, 16:26
    alte opinii

    Nici nu trebuie puse in aceeasi oala OTV-ul cu alte canale TV, imi pare rau dar nici nu se poate compara cu B1, pe B1 se discuta f multa politica, nu se canta manele si nici nu sunt invitati telenovelisti, psihopati etc.

    4
    4

  • veronika pe 7 Sep 2012, 15:04
    banciu

    Ceea ce face omul asta poate fi sanctionat intr-un singur fel: sa-l ignori! Ceea ce zicea Tania Budi - ca n-are rost sa discuti cu oameni care sunt sub nivelul tau, mi se pare foarte potrivit si as adauga: cu prostul nu-ti punea mintea ca e odihnit! De aceea pentru mine canale gen B1, OTV etc. nu exista!

    8
    6

  • Diana pe 7 Sep 2012, 14:29
    alte opinii

    Pai daca stati numai pe Antene, cum sa mai cunoasteti si alti jurnalisti si alte pareri? Sau nu "altii" , ci simplu jurnalisti, ca Badea nu e jurnalist.

    8
    7

  • dora pe 7 Sep 2012, 11:07
    cine-i?

    de mircea badea am auzit. face emisiuni de succes di 1900 toamna. l-am urmarit de la emisiunea de dimineata, apoi seara, iar acum la natena 3. poate e un tip prea cinic dar are mare dreptate in ceea ce zice. de Topescu normal ca am auzit. cine nu a auzit de el !!?!? chiar si de Dragusan am auzit pe ici pe colo,, fara sa vreau. dar cine naiba e Banciu ?!?!?! si ce vrea ???

    12
    11

  • eu pe 7 Sep 2012, 08:11
    banciu e un cacat cu ochi

    cine se crede dobitocu asta? toti sunt prosti si urati, numai el e destept...vai de capul lui de tampit!

    12
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod