Kylie Minogue, vedeta renascuta

Mai este o zi pana la concertul lui Kylie Minogue din Bucuresti. Evenimentul, care va avea loc pe 17 mai pe Stadionul Cotroceni, face parte din turneul "Kyliex2000" pe care l-a inceput la Paris, pe 6 mai.

Mai este o zi pana la concertul lui Kylie Minogue din Bucuresti. Evenimentul, care va avea loc pe 17 mai pe Stadionul Cotroceni, face parte din turneul "KylieX2008" pe care l-a inceput la Paris, pe 6 mai. Inainte de a ajunge in Romania, artista a mai avut concerte in Grecia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Luxemburg, Rusia, Letonia si Spania.

Suma la care se ridica cheltuielile pentru realizarea acestui proiect este estimata undeva la 10 milioane de dolari si se anunta a fi cel mai mare si mai costisitor turneu al artistei, eclipsandu-l pe cel din 2002 care a promovat albumul "Fever".

Tinutele in care va aparea diva, nu mai putin de 7 la numar, au fost create de Jean Paul Gaultier.

Alaturi de ea pe scena vor mai evolua 14 dansatori, 4 acrobati, un band live si o fanfara. Din punct de vedere tehnic, pe scena vor fi amplasate ecrane uriase de proiectie, jocuri de lumini si elemente grafice spectaculoase.

Despre Kylie Minogue


O artista recunoscuta in intreaga lume, cu multe premii la activ, Kylie Minogue a reusit sa-si creeze un stil propriu, care o diferentiaza in lumea muzicala internationala.

Kylie s-a nascut in Melbourne, Australia, si este primul copil al lui Ron Minogue, contabil, si al lui Carol Jones, o dansatoare a teatrului Maesteg, din Wales.

Mai are o sora, Dani, tot cantareata, si un frate, Brendan, care este cameraman la postul de stiri australian.

Kylie Minogue a urmat cursurile liceului Camberwell din Melbourne.

Surorile Minogue si-au facut debutul inca din copilarie la televiziunea de stat si, in jurul varstei de 12 ani, Kylie a avut cateva roluri in serialele de televiziune "Skyways" si "The Sullivans", acestea inainte de a prinde rolul principal din "The Henderson Kids".

Primul concert l-a sustinul in anul 1983, in cadrul programului "Young Talent Time", unde a facut un featuring cu sora ei Dani.

Popularitatea printre fanii australieni i-a fost demonstrata in momentul in care a devenit prima persoana care a castigat patru premii "Logie Awards", in cadrul aceleasi editii, incluzand aici si "Gold Logie" pentru cea mai buna prestatie intr-un show de divertisment. Acest rezultat a fost inregistrat in urma voturilor publicului.

Primul contract cu o casa de discuri l-a semnat in anul 1987, cu "Mushroom Records". In urma acestei uniuni s-a nascut single-ul "Locomotion", care stat 7 saptamani pe primul loc in topul "Australian music charts" si a fost cel mai bine vandut single din anii '80.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod