Kylie Minogue, vedeta renascuta

"Kylie: the Exhibition", este lansat in 2005 si beneficiaza si de un turneu in Australia.

Noiembrie 2006 reprezinta pentru Kylie Minogue o alta etapa foarte importanta.

Plecata in turneul "Showgirl - Homecoming Tour", ultima oprire a fost la Sydney, unde Kylie le-a spus fanilor prezenti la concert ca acesta va fi unul dintre cele mai emotionante din cariera ei.

Artista tocmai trecuse printr-o operatie si un tratament impotriva cancerului si acelasi lucru se intamplase si cu tatal ei.

"Especially for You" a fost melodia care a emotionat-o cel mai mult si chiar a facut-o sa planga, piesa fiindu-i dedicata parintelui ei bolnav.

Intreg desfasuratorul acestui spectacol a fost schimbat, iar momentele de dans au fost scoase din program, din cauza starii de sanatate a artistei. Aceasta boala cumplita nu a daramat-o, ba mai mult lupta a fost castigata de Kylie, care in noiembrie 2007, a inregistrat un nou album intitulat "X".

Materialul discografic a fost realizat la Londra, Stockholm si Ibiza, iar pe el se gasesc colaborari cu Guy Chambers, Cathy Dennis si Richard Stannard.

Dragostea in viata lui Kylie Minogue


Anul 1990 o gasesc pe Kylie implicata intr-o relatie de dragoste cu solistul trupei INXS, Michael Hutchence, poveste care s-a terminat destul de abrupt. Acesta avea sa declare dupa sfarsitul relatie ca principalul lui hobby a fost sa o corupa de Kylie.

In 1997, Kylie se indragosteste de fotograful francez, Stephane Sednaoui, care o caracterizeaza ca fiind o combinatie intre o "gheisa si o supraeroina manga". Pasiunea lui era sa-i faca fotografii care sa-i descopera aura glamour pe care o are artista.

Relatiile sale amoroase, aici fiind inclusa si cea cu Oliver Martinez, au fost prezentate pe larg de toate tipurile de presa care exista.

In februaria anul acesta, a aparut o noua speculatie in media despre relatia ei cu Martinez.

Cu aceasta ocazia au circulat zvonuri conform carora cei doi s-ar fi impacat, fiind surprinsi la Paris impreuna. Artista a dezmintit aceste zvonuri, declarand: "Tot ce am facut a fost sa iau masa cu fostul meu iubit si imediat am citit ca planuim sa devenim o familie".

Cancerul si cum l-a invins

Trebuie sa ia foarte mare curaj ca sa faci fata unei astfel de situatii ca cea prin care a trecut Kylie. Pe toata perioada tratamentul pe care l-a facut impotriva acestei boli necrutatoare, Kylie a fost o luptatoare. Operatia de extirpare a celulelor canceroase a avut loc pe 21 mai 2005, la spitalul Catholic Cabrini Hospital, din Malvern.

Dupa interventie a suportat un tratament chimioterapeutic, iar pe 8 iulie 2005 a aparut pentru prima data in public dupa perioada dificila prin care a trecut. Atunci a vizitat un copil bolnav de cancer, la  Melbourne's Royal Children's Hospital.

Tot atunci, artista a facut o declaratie publica, multumindu-le tuturor fanilor ca i-au fost alaturi si ca au ajutat-o sa treaca peste aceea perioada incredibil de urata.

Asadar, Kylie Minogue nu este numai o artista desavarsita care si-a contruit o cariera de invidiat, dar este si o luptatoare care a invins una dintre cele mai teribile maladii, cancerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod