Kylie Minogue arată fabulos la 48 de ani. Care e „arma secretă“ a vedetei

Cântăreaţa australiană susţine că îşi menţine tenul cu o cremă care costă doar 4,50 euro, dar în spatele look-ului său impresionant se ascunde un secret costisitor.

Toată lumea este impresionată când o vedetă arată extraordinar de la o vârstă încolo, dar puţini cunosc ce anume se ascunde în spatele unei apariţii încântătoare: pe scurt, un întreg arsenal de tehnici şi tratamente cosmetice, multe exerciţii şi o dietă urmărită la miligram, poate şi niscaiva operaţii estetice. Iar în unele cazuri, chiar şi unele intervenţii neconvenţionale, de care lumea nu prea a auzit.

Kylie Minogue are şi ea un mic secret de acest gen. După ce a folosit timp de mai mulţi ani Botox, vedeta australiană susţine că îşi menţine tenul cu o cremă foarte ieftină, care costă doar 4,50 euro.

Însă cotidianul britanic Daily Mail dezvăluie că artista apelează la o procedură extremă, care dă rezultate foarte bune - tratamentul cu unde radio. Aceasta implică bombardarea tenului cu frecvenţe radio, subţiind foarte puţin ţesuturile, astfel că pielea se întinde şi arată tonifiată.

După şase şedinţe efectuate cu celebrul dermatolog Nilam Patel, Kylie a intrat acum în faza de întreţinere, în timpul căreia trebuie să mai facă o şedinţă mai lungă, de o oră, la interval de câteva luni, scrie ziarul menţionat.

Procedura nu este invazivă şi acţionează doar asupra straturilor exterioare ale pielii, fără vreun efect negativ.
În plus, asigură un efect de relaxare, deseori pacienţii adormind în timpul şedinţelor mai îndelungate.
Potrivit Daily Mail, mai multe vedete urmează acest tratament cu un cost de 280 de euro pe şedinţă, printre acestea numărându-se Amanda Holden, Nicole Scherzinger şi Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girl.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod