Kristine: "Nu sunt inca o blonda care s-a apucat de cantat"

Afla, in exclusivitate pe Eva.ro, cine este, de fapt, Kristine. Ca sa-ti dau un indiciu, de inceput, este cea care canta piesa "Se thelo", difuzata continuu acum de toate radiourile si posturile muzicale.
Afla, in exclusivitate pe Eva.ro, cine este, de fapt, Kristine. Ca sa-ti dau un indiciu, de inceput, este cea care canta piesa "Se thelo", difuzata continuu acum de toate radiourile si posturile muzicale.

De ce ai vrut muzica? Nu ti-a fost teama ca vei fi catalogata drept inca o blonda care se lanseaza in acest domeniu?

Nu mi-a fost teama ca o sa fiu catalogata astfel, pentru ca m-am bazat pe studiile pe care le am in muzica. Nu m-am trezit peste noapte, mi-a pus cineva microfonul in mana si m-am apucat de cantat. Am terminat un liceu de muzica, apoi am facut Conservatorul. Consider ca toate aparitiile mele din presa, de la tv, au aratat ca nu sunt inca o bloda care s-a apucat sa cante peste noapte, care nu stie sa lege doua cuvinte. Chiar nu vreau sa intru in aceeasi categorie cu alte fete, cu alte blonde. Fiecare munceste, fiecare face ce vrea si ce-i place. Eu am ales muzica si iata ca am avut succes, la un moment dat, cu aceasta piesa "Se thelo". Eu cant de foarte mult timp, am avut tot felul de proiecte si am cantat in mai multe trupe, am colaborat si cu mai multi compozitori si pana la urma proiectul de succes a fost sa fie Kristine, cu o prima piesa "Se thelo". Inainte de a aceasta melodie am mai avut si alte single-uri care n-au avut la fel de mare impact la public.

Care sa fie secretul "Se thelo"?

Poate o prima colaborare cu Eduard Maia, care a inteles foarte clar ce stil muzical vreau sa abordez. Noi, fiind colegi la Conservator, am vorbit aceeasi limba, adica ne-am inteles foarte bine. Chiar si la inregistrari, el mi-a spus cum vede si cum percepe piesa si cam despre ce ar vrea sa vorbesca in piesa, iar eu am inteles exact ce a vrut sa spuna. Am reusit, sper eu, sa transmit asta prin sunet.

Sa ne intoarcem. Dupa multele proiectele pe care le-ai avut, cum s-a ajuns la Kristine?

Am inceput sa colaborez cu Radu Baron, managerul meu, am decis ca numele sa fie Kristine, pentru ca numele meu din buletin este Cristiana. Primul single a fost compus de DJ Zozo si s-a numit "Tine-ma in brate". Am avut cateva aparitii tv cu acel single si asa au evoluat lucrurile.

"Nu inteleg cum de Adrian de la Akcent s-a trezit pste noapte compozitor"

Ca tot vorbeam mai devreme de "Se thelo" si de succesul acestei piese. Stiu ca la un moment dat a existat un scandal cu Adrian Sana de la Akcent, pe acest subiect. Ce s-a intamplat de fapt? Se canta, in continuare, piesa in paralel?

Momentan aceasta piesa este cantata in paralel, dar exista un proces care va elucida misterul. Eu stiu foarte sigur ca piesa ii apartine lui Eduard Maia, ca si compozitie. Mai stiu ca Adi si cu Eduard Maia au lucrat impreuna pentru proiectele Akcent, Eduard Maia fiind compozitorul pieselor "Stay with Me" si "That's My Name". Eu, personal, nu inteleg cum de Adrian de la Akcent s-a trezit peste noapte compozitor. Procesul este pe rol si, in instanta, se va arata cine este adevaratul compozitor.

Revenind la studiile muzicale. Nu te gandesti sa incerci si un gen de muzica mai putin comercial?

Acest lucru il voi decide treptat, impreuna cu managerul meu. Da, e posibil ca imbin pianul cu muzica house, chiar se poarta. Pregatesc o varianta pian/voce unplugged a piesei "Se thelo". In proiectele viitoare este foarte posibil sa includ si pianul pe lista prioritatilor.

Ai scazut preturile pentru balurile de boboci. Te-a afectat criza sau care este motivul?

Nu stiu cat de mult se simte criza, insa avand in vedere ca este vorba despre baluri de boboci si am fost si eu pusa in situatia sa organizez un bal de boboci, stiu cat este de greu pentru elevi, pentru studenti, sa reuseasca sa stranga bani ca sa plateasca artistii. Am primit foarte multe comentarii si mesaje, am vorbit cu fanii care m-au intrebat daca pot sa vin sa cant la bal. Atunci m-am gandit sa reduc putin pretul, ca sa nu mai fie asa o corvoada pentru ei sa plateasca. Eu sunt destul de apropiata de fanii mei.
7 Octombrie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ellena pe 10 Apr 2010, 19:28
    de duzina...

    blonda:-@ si asta zice tot... ;))acu pe bune...kristine(pfff) cum se face ca sunt asa favorabile intrebarile astea---mai bn apuca-te de altcva;)sau cel putin nu fi o blonda care care canta muzica comerciala....dak ai invatat cva la liceul ala si conservator atunci arata shi u mai bn.dak poti of course.hai pa!

    0
    0

  • batman pe 2 Nov 2009, 02:37
    sucks

    fara suparare dar FATA asta habar nare sa cante LIVE ci numa in STUDIO unde "normal" ca are talent :)) si totusi bine zice Ela E NUMA O RECLAME SI APROPO FATO SA STII CA ESTI INCA O BLONDA CARE SA APUCAT DE CANTAT SI NU UNA CARE STIIE CANTA ;) trust me

    0
    0

  • Ela pe 24 Oct 2009, 19:04
    Intrebari "servite"?

    E o reclama pe fata. Cine a mai pomenit sa intrebi un debutant no name "Ai scazut preturile pentru balurile de boboci?", exact in perioada in care se pregatesc balurile?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod