Kristine: "Nu sunt inca o blonda care s-a apucat de cantat"

Inteleg ca pastrezi legatura cu ei?

Da. In fiecare zi vorbesc cu ei.

Care este motto-ul dupa care te ghidezi?

"Traieste clipa" sau "nu cere de la altii ce nu poti tu sa oferi". Cam acestea ar fi motto-urile dupa care ma ghidez.

Cand te-am auzit spunand "Traieste clipa", imediat m-am dus cu gandul la accidentul pe care l-ai avut cu ceva timp in urma.

Da, este adevarat. Am avut, de curand, un accident in timp ce ma indreptam catre o filmare. Ma grabeam foarte tare, m-am luat dupa GPS, eram foarte concentrata la el si, uite ca s-a intamplat. Bine ca nu a fost nimic grav. Tabla se repara. Am spus-o si o repet.

Ce planuri ai?

Pregatesc un alt single, sper sa fie cel putin la fel de bun ca si "Se thelo". Mergem in principiu pe aceeasi linie, pentru acelasi public. O piesa care sa fie difuzata pe radio, o sa urmeze si un videoclip. E posibil sa urmeze si o lansare de album.

Cum a fost vara asta pentru tine?

A fost o vara plina. Datorita piesei "Se thelo" am inceput sa am destul de multe concerte. Am semnat si in strainatate: Bulgaria, Grecia, Polonia, Rusia. Se difuzeaza atat piesa, cat si videoclipul si e posibil sa apara, cat de curand, si concertele.

Cum ti se pare peisajul muzical romanesc?

E unul foarte frumos... colorat. Este ca un tablou abstract, adica pe piata muzicala exista de toate - tot felul de trupe, tot felul de genuri, unii mai apreciati, altii mai putin apreciati. Unii muncesc mai mult, altii muncesc mai putin. Unii fac muzica mai de calitate, altii de mai putina calitate. Exista muzica pentru toate gusturile.

Cineva care vrea sa se lanseze in muzica, trebuie sa stie ca inca mai e o paine de mancat in aceasta industrie sau ca zarurile au fost aruncate?

Este o paine de mancat dupa ce muncesti foarte, foarte mult. Trebuie sa ai multa rabdare, pentru ca nu se intampla nimic peste noapte si trebuie sa muncesti foarte mult. Evident ca trebuie sa ai si talent. Este loc pentru toata lumea, dar trebuie sa-ti doresti cu adevarat. Daca pornesti de la ideea ca: da, astazi muncesc, maine... muncesc si maine, dar mai putin, si poimaine ma culc pe o ureche... asa nu merge treaba.

"Am iesit pe scena, cantand la pian, la 5 ani"

Se stiu putine lucruri despre tine. De ce nu ne povestesti chiar tu mai multe?

La 3 ani am primit primul microfon si, de atunci, am inceput sa dau spectacole pentru familie, pentru prieteni. De mica am fost temperamentala, spirituala, eram sufletul petrecerilor, jucaria casei. Chiar si in liceu, intotdeauna imi placea sa fiu cat mai vesela posibil. Imi place sa-mi petrec foarte mult timp cu familia dar, din pacate, acum o fac destul de rar, pentru ca timpul nu-mi permite. De exemplu, imi placea foarte mult sa ies cu parintii mei la munte sau la un gratar sau la un restaurant sau pur si simplu sa stam in casa si sa jucam un Remy sau un Monopoly, dar acum imi este mai greu sa fac lucrurile acestea, pentru ca nu-mi mai permite timpul.

Compenseaza satisfactia muncii, aceasta lipsa?

Da, pentru ca mie imi place foarte mult sentimentul pe care mi-l da scena, imi place foarte mult sa primesc aplauze, de mica sunt obisnuita cu ele. Am iesit pe scena, cantand la pian ce-i drept, de la 5 ani. A fost un sentiment grozav. Eu, micuta, sa fiu aplaudata de o sala intreaga. La 6 ani si jumatate am castigat prima medalie de aur, primul premiu de exceptie, in Franta. A fost ceva extraordinar pentru mine. Am fost la concurs impreuna cu mama mea si nici nu ne asteptam. Am mers, am concurat, dar nu ma asteptam sa castig.

Vad ca esti foarte aranjata. Cat de mult te intereseaza imaginea pe care o ai?

Foarte mult. Consider ca imaginea este foarte importanta, atat pentru mine, cat si pentru fanii mei, care merita sa ma vada asa cum sunt eu. Imi place sa-mi respect fanii si de aceea imi place ca atunci cand ies, sa arat cat se poate de bine.

Ce faci ca sa te mentii?

Am incercat de foarte multe ori sa merg la sala dar, din pacate, nu ajung decat de trei – patru ori si dupa aceea o las balta, pentru ca nu am timp. Insa, incerc sa compesez lipsa de miscare, printr-o alimentatie foarte sanatoasa. Am un prieten care este si antrenor si nutritionist, care mi-a spus: "Chiar daca nu reusesti sa ajungi la sala de trei ori pe saptamana, atunci incearca sa mananci din trei  in trei ore. Incearca ca atunci cand te uiti la televizor sau cand esti prin casa sa te urci pe bicicleta sa faci cateva exercitii". Incerc sa fac aceste lucruri pentru ca nu pot sa tin o dieta stricta. Sunt foarte, foarte pofticioasa. Ciocolata este alimentul meu preferat.
7 Octombrie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ellena pe 10 Apr 2010, 19:28
    de duzina...

    blonda:-@ si asta zice tot... ;))acu pe bune...kristine(pfff) cum se face ca sunt asa favorabile intrebarile astea---mai bn apuca-te de altcva;)sau cel putin nu fi o blonda care care canta muzica comerciala....dak ai invatat cva la liceul ala si conservator atunci arata shi u mai bn.dak poti of course.hai pa!

    0
    0

  • batman pe 2 Nov 2009, 02:37
    sucks

    fara suparare dar FATA asta habar nare sa cante LIVE ci numa in STUDIO unde "normal" ca are talent :)) si totusi bine zice Ela E NUMA O RECLAME SI APROPO FATO SA STII CA ESTI INCA O BLONDA CARE SA APUCAT DE CANTAT SI NU UNA CARE STIIE CANTA ;) trust me

    0
    0

  • Ela pe 24 Oct 2009, 19:04
    Intrebari "servite"?

    E o reclama pe fata. Cine a mai pomenit sa intrebi un debutant no name "Ai scazut preturile pentru balurile de boboci?", exact in perioada in care se pregatesc balurile?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod