Kristen Stewart, transformare radicală: Vedeta e de nerecunoscut

Kristen Stewart
Actriţa a participat luni la o întâlnire cu presa, iar a doua zi s-a schimbat total


În mai 2013, Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Twilight", s-au despărţit, la mai puţin de un an după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood. Actorul britanic a decis să o ierte pe Kristen şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 24 de ani a avut, în vara anului 2012, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

Pattinson a părăsit în vara anului 2012 vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 42 de ani.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight".




Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod