Cuplu neaşteptat la Hollywood: Kristen Stewart are o relaţie cu asistenta ei

Protagonista francizei cinematografice "Amurg/Twilight" are o relaţie cu asistenta sa personală, Alicia Cargile, potrivit unor dezvăluiri făcute recent de mama actriţei americane, informează site-ul fr.news.yahoo.com, citat de Mediafax.

Chiar dacă nu prea mai există dubii în această privinţă, în special după o serie de fotografii elocvente publicate în ianuarie de tabloidul Daily Mail, actriţa Kristen Stewart nu s-a exprimat niciodată în mod clar în legătură cu acest subiect. Mama ei, Jules Stewart, a oficializat însă acea relaţie în locul fiicei sale, cu ocazia unui interviu acordat publicaţiei britanice The Mirror.

La doi ani după despărţirea de Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Amurg", Kristen Stewart a redescoperit iubirea, alături de asistenta ei Alicia Cargile, iar mama actriţei spune că este foarte fericită pentru fiica ei.

"Am întâlnit-o pe noua iubită a lui Kristen, îmi place de ea.

Ce ar fi de neacceptat aici? Este o fată adorabilă", a spus Jules Stewart, adăugând că acceptă faptul că fiicei sale "îi plac atât femeile, cât şi bărbaţii".

"De ce nu aş accepta ca ea să aibă o iubită? E fericită. E fiica mea, eu sunt mama ei, iar ea ştie că eu accept alegerile ei", a adăugat mama vedetei americane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod