Kim Kardashian, din nou în pielea goală. Reacţia lui Kanye West: "Sunt atât de norocos!"

Starleta s-a pozat iarăşi dezbrăcată şi a postat fotografia pe Twitter. Iar soţul său s-a declarat mândru că are o asemenea femeie lângă el.

Nu trece o zi fără ca starleta americană să dea buzna pe reţelele de socializare. Ultima ei "ispravă" a fost să pozeze dezbrăcată şi să posteze imaginile duminică pe Twitter, în semn de mulţumire pentru cei 30 de milioane de urmăritori pe care îi are pe această platformă online şi ca o avanpremieră a noului sezon din reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians", care a debutat în ultima zi a săptămânii trecute.

Imaginea a fost realizată în timpul unei şedinţe foto în care starleta şi-a acoperit corpul doar cu palmele.

Duminică dimineaţa, mama sa, Kris Jenner, a postat pe Twitter un scurt clip care anunţa începerea noului sezon al emisiunii "Keeping Up With The Kardashians" şi care conţinea secvenţe de la această şedinţă foto nud. "Dacă voi rămâne iar însărcinată corpul meu se va transforma din nou. Aşa că azi fac această poză nud", a spus Kim în clipul de promovare.

"Arată atât de bine", a spus ea mulţumită la sfârşitul şedinţei, în timp ce privea cadrele realizate.

A doua zi după ce Kim a oferit întregii lumi o perspectivă neretuşată asupra corpului ei, Kanye West a postat şi el un mesaj pe Twitter, declarându-şi dragostea pentru Kim.
"Sunt atât de norocos!", a comentat rapperul, care a publicat o serie de opt imagini cu soţia sa, de astă dată îmbrăcată.

Pentru Kanye a devenit deja un obicei să-şi elogieze soţia, chiar dacă declaraţiile sale înflăcărate de iubire nu au succesul scontat. Noul său single, intitulat "Awesome", o veritabilă "odă" pe care rapperul american o aduce soţiei sale, a devenit în doar 24 de ore ţinta multor ironii pe internet.

Mulţi internauţi au început să ironizeze versurile naive inventate de Kanye West, care pozează adeseori într-un "geniu" al creaţiei muzicale.

"Eşti prea frumoasă pentru a lucra", "Voi găti cina, iar tu vei fi desertul", "Nu trebuie să asculţi de managerul tău, eşti prea frumoasă pentru a fi impresariată" şi "Şi eu sunt genial" sunt doar câteva dintre versurile acestui cântec.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod