Kim Kardashian, din nou în pielea goală. Reacţia lui Kanye West: "Sunt atât de norocos!"



Criticile nu au întârziat să apară pe internet. "Dacă acest cântec nu este un fals, Kanye West este cel mai mare comic al generaţiei sale", afirmă un internaut. Un altul consideră că rapperul american a devenit "din ce în ce mai jenant".

Un alt fan a scris pe Twitter următorul mesaj: "De ce face Kanye West pe fragilul? Abuzează, totuşi!". "E ciudat şi piesa asta are prea multe efecte de studio", a scris un alt internaut. "Cel mai recent single al lui Kanye West este un mare rahat", a declarat un alt admirator al rapperului.

"Only One" a fost totuşi un single emoţionant, compus de Kanye West ca un omagiu adus fiicei sale, dar şi mamei sale, Donda, care a murit în 2007.

Dar, atunci când este vorba de Kim Kardashian, mulţi dintre admiratorii rapperului încep să devină ironici, notează agenţia Mediafax. De asemenea, Anonymous, o organizaţie a piraţilor cibernetici, a atacat noul single într-un mesaj publicat online.

Nu este pentru prima dată când Kanye şi Kim au fost ironizaţi în mass-media, întrucât în 2014 rapperul american i-a cerut soţiei sale să pozeze goală pe o motocicletă cu ocazia filmărilor de la videoclipul piesei sale "Bound 2".
Acel videoclip a devenit foarte repede ţinta a numeroase ironii şi parodii lansate pe internet, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.
Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod