Kim Basinger arată uimitor la 59 de ani: Actrița pare sora fiicei sale!

Kim Basinger arată atât de bine încât o pune în încurcătură chiar și pe fiica ei, cu 42 de ani mai tânără. Sâmbătă, de ziua sa, actrița a fost fotografiată în Hawaii, iar pozele surprinse de fotoreporteri pot produce confuzie: juri că actrița, ajunsă la 59 de ani, este sora mai mare a fiicei sale, Ireland!

 

Kim a fost fotografiată în timp ce mergea, împreună cu fiica ei, Ireland Baldwin și prietenul acesteia, Slater Trout, să cumpere câteva sandivșuri de la un restaurant Subway. Cei trei s-au îndreptat apoi spre un local Starbucks, de unde și-au luat Ice Black Coffee.

Îmbrăcate cu tricouri albe și purtând ochelari de soare, cele două nu păreau nicidecum mamă și fiică, deși diferența de vârstă este de 42 de ani. Ireland a preferat însă o fustă lungă și subțire cu imprimeuri orange și ocru, în timp ce Kim a optat pentru o pereche de pantalogi lungi și albi, care o prindeau foarte bine. Ireland și-a prins părul blond cu o bandană albastră, care-i dădea un aer hippie, remarcă ziarul britanic Daily Mail.



Fiica vedetei, născută în 1995, în timpul mariajului cu actorul Alec Baldwin, a scris pe Twitter cât de mult își iubește mama.

"La mulți ani celei mai frumoase femei din lume. Ești cea mai influentă și inspirațională figură din viața mea, întotdeauna te-am urmat doar pe tine, pe nimeni altcineva. Alerg spre tine dacă am îndoieli sau sunt în pericol și își sunt recunoscătoare pentru că găsești mereu o cale de a mă salva", este mesajul emoționant al tinerei.



Ireland a mărturisit și cât de mult o inspiră mama sa atunci când își caută un look care să o definească. "Ești femeia cu cea mai naturală frumusește care a exista și va fi vreodată. Pielea ta îngrijită, exercițiile și sfaturile tale despre alimentația sănătoasă mă inspiră să fac la fel.

Doamnelor, dacă vreți să evitați Botoxul și orice alte tratamente pentru piele, ascultați-o pe mama! Nu a avut nevoie de niciun tratament pentru că s-a ferit de soare în toți acești ani!", a dezvăluit Ireland secretul tinereții mamei sale.



"Mamă, încă arăți ca la 17 ani și este jenant pentru mine să stau lângă tine. Din fericire, într-o zi voi avea obraji ca ai tăi și toată frumusețea ta... interioară și exterioară. Ești viața mea, mamă", a mai scris tânăra, dovedind cât de mult este atașată de mama ei.



"Putem discuta câte-n lună și-n stele... Dar fără tine aș fi nimic. Te iubesc", a încheiat Ireland pe Twitter.



Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din lume în anii '80 - '90, Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery.

Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.



Pentru prima dată în ultimii 26 de ani, după apariţiile în drama cu accente erotice "9 săptămâni şi jumătate" (1986), ea joacă din nou alături de Mickey Rourke, de data aceasta într-un thriller politic "Black November".

Mickey Rourke interpretează în acest film rolul unui director de companie petrolieră lipsit de scrupule, a cărui firmă se face vinovată de distrugerea unor sate în Nigeria.
Rourke şi Basinger au apărut şi pe afişul lungmetrajului "The Informers" din 2008, însă ei nu au avut nicio scenă comună în acel film, notează agenţia Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod