Khloe Kardashian pune piciorul în prag: Divorţează dacă Lamar calcă iar strâmb!

Khloe și Lamar vor rămâne împreună, ca în "vremurile bune", doar dacă el se va lăsa de droguri


Vedeta în vârstă de 31 de ani a publicat săptămâna trecută un mesaj pe site-ul ei personal în care a spus că Odom face "progrese incredibile" în drumul său spre recuperare, mulţumind de asemenea fanilor şi membrilor echipei medicale pentru sprijinul acordat în această perioadă, despre care starleta de reality-show a spus că a reprezentat "o săptămână incredibil de dificilă".

Iniţial, pronosticul în privinţa şanselor de recuperare pe care le avea Lamar Odom era destul de pesimist, după mai multe zile petrecute în comă, ţinut în viaţă de aparate de întreţinere a funcţiilor vitale.

Sportivul american a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale în timp ce se afla într-un bordel din Las Vegas. Autorităţile americane spun că Lamar Odom consumase cocaină şi suplimente din plante pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale.

Potrivit tabloidului online TMZ, când s-a trezit din comă, Lamar i-a spus lui Khloe: "Te iubesc". Impresionată de situaţia acestuia, dar şi de cuvintele sale, sora lui Kim Kardashian a decis să pună capăt relaţiei cu James Harden (26 de ani).
Sportivul a fost transferat apoi cu elicopterul, de la Las Vegas la un spital din Los Angeles.

Deşi procedura de divorţ a fost deschisă încă din 2013, Lamar Odom şi Khloe Kardashian încă sunt căsătoriţi, întrucât dsoarul nu a primit o decizie judecătorească. După ce a aflat că Lamar e în comă, Khloe i-a stat alături cu devotament şi nu vrea să-l lase singur în lunile de tratament care vor urma, aşa că a decis să încheie relaţia cu James Harden (26 de ani), cu care era cuplată de patru luni.

În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA în 2009 şi 2010 cu Los Angeles Lakers, iar în ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri, notează Mediafax.
În 2009, Lamar Odom s-a căsătorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi având şi un reality-show intitulat "Khloe & Lamar".


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod