Keanu Reeves s-a îngrășat: Cum arată starul din "Matrix" la 48 de ani

Sosirea sa la Festivalul de film de la Cannes nu putea trece neobservată. Presa a remarcat imediat că actorul arăta puțin îmbătrânit și cu câteva kilograme în plus. Fanii îi țin însă partea și consideră că jurnaliștii suferă de narcisism.

Keanu Reeves și-a obișnuit fanii cu silueta sa impecabilă, "fără oscilații", din "Speed/Cursă infernală" și din seria "Matrix". Duminică, însă, la Cannes, actorul a surprins cu look-ul său și cu câteva kilograme în plus. El are un început de gușă și este mai rotund în obraji, scrie Daily Mail.

Pe de altă parte, trebuie să ținem cont că starul are 48 de ani și, în fond, arată normal pentru vârsta lui. Ziariștii britanici pun oboseala de pe chipul actorului pe seama vreunei petreceri care s-a lungit, probabil, până târziu în noapte.Fanii sunt însă de partea actorului, mulți fiind de părere că unghiul din care a fost fotografiat și ținuta sa nu-l avantajau.

Keanu a descins la Cannes îmbrăcat cu o pereche de jeanşi, un bluzon subţire cu anchior de culoare gri închis şi un sacou gri deschis.

Alte persoane care au scris pe site-ul ziarului britanic că la 48 de ani Keanu Reeves arată ca un bărbat normal şi îi acuză pe jurnaliştii britanici că suferă de narcisism. În plus, este foarte posibil ca el să se pregătească pentru un rol care îi impune să se îngraşe. Potrivit publicaţiei Hollywood Reporter, actorul ar putea juca în producţia SF "Passengers", alături de Reese Witherspoon.Keanu Reeves a venit la cea de-a 66-a ediție a Festivalului de film de la Cannes pentru a lua parte la premiera filmului "Man Of Tai Chi".

El va putea fi văzut în două filme care vor fi lansate în acest an. În "47 Ronin", el joacă rolul unui samurai din secolul al XVIII-lea care se răzbună pe maestrul său.
În "Man Of Tai Chi", film care marchează şi debutul său ca regizor, Keanu Reeves îşi propune să reinventeze artele marţiale alături de Tiger Hu Chen, maestrul cu care s-a antrenat pentru scenele de luptă din trilogia "Matrix". Actorul interpretează un rol negativ.Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood în rolul personajului Neo din trilogia SF "Matrix".

Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood, notează agenția Mediafax.

Printre cele mai recente roluri de film ale starului american se numără cele din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", drama "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizată de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright, şi "Henry's Crime", alături de Vera Farmiga şi James Caan.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • dee dee pe 10 Iun 2013, 20:32
  keanu still sexy

  he he incercati si voi sa pareti interesanti cu titluri "mari" omu arata foarte bine si acum, nu e deloc gras, exagerati, mai invidiosilor:P !

  2
  0

 • Adeliiinaaaaa pe 21 Mai 2013, 14:38
  Superficiali

  Omul este un foarte bun actor , ce conteaza kg-le? Doamnee , in ce lume traim ! Si Christina Aquilera a fost grasa , dar vocea ei tot era incredibila .Cui îi pasa cum arati atata timp cat esti talentat ?

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod