Katy Perry crede în extratereștri, ia 26 de pastile pe zi și suferă de anxietate

Cântăreața americană a fost destul de generoasă într-un interviu acordat recent. Ea a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare.

Katy Perry a făcut mai multe mărturisiri interesante, publicate de revista Us Weekly în rubrica "25 de lucruri pe care nu le știați despre mine". Câteva dintre ele le știți deja din titlu: vedeta crede în existența extratereștrilor, ia în fiecare zi 26 de pastile și suferă de tulburare obsesiv-compulsivă. Și încă ceva: de fiecare dată când pleacă într-o călătorie, își ia cu ea un ursuleț de pluș.

Afecțiunea de care suferă câștigătoarea premiului Grammy ar putea avea legătură cu faptul că ea se spală pe dinți de patru-șase ori pe săptămână, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Vedeta a mărturisit că știe totul despre vitamine și suplimente alimentare. Nu este pentru prima dată când ea vorbește despre obsesia ei pentru pastile. În mai, ea a postat pe Twitter o imagine în care se puteau vedea vitaminele pe care le ia de trei ori pe zi. Fiecare pungă are lipit un bileţel pe care scrie când trebuie luate pastilele respective. O pungă conţine vitamine care trebuie înghiţite dimineaţa, după ce Katy se trezeşte, a doua pungă conţine pastilele ce trebuie luate după micul dejun, iar a treia pungă este pentru cină, relatează ziarul britanic Daily Mail.

Katy Perry a mai spus că, în ciuda aparențelor, nu este o fire risipitoare, ci dimpotrivă, este strângătoare. Vedeta, al cărei nume de fată a fost Katheryn Hudson, a confirmat că va deveni mătușă, dar nu a precizat dacă va avea un nepot sau nepoată de la fratele ei mai mic, David Hudson, ori de la sora ei, Angela.



Ea a mai spus că nu și-a făcut niciodată o operație estetică, dezmințit speculațiile răspândite pe internet. Deși face periodic ședințe de meditație transcendentală, Katy recunoaște că are și obiceiuri proaste. "Mâncarea mea preferată sunt aripioarele de pui", a dezvăluit ea. În materie de modă, brandul său favorit este Chanel.

Artista a mai spus că nuanța naturală a părului ei este "brunet ca de veveriță". Printre destinațiile în care își dorește să ajungă în viitor se numără Machu Picchu.

În interviul de tip quizz pe care l-a acordat publicației americane, Katy nu a făcut nicio referire la iubitul ei, John Mayer, despre care a spus recent că este un "geniu", dar nici despre fostul ei soț, Russel Brand, menționează Daily Mail.

Katy Perry şi John Mayer au început o relaţie în iunie 2012, la mai puţin de un an după ce cântăreaţa americană divorţase de actorul britanic Russell Brand, după o căsnicie care a durat 14 luni. După o scurtă despărţire în august, Perry şi Mayer s-au reîmpăcat şi au confirmat că formează din nou un cuplu.



Cei doi cântăreţi au petrecut de atunci mai multe vacanţe împreună, inclusiv cea de Crăciun, alături de familia Perry, iar în februarie John Mayer s-a declarat extrem de optimist în legătură cu relaţia sa, pe care o considera "foate umană" şi a lăsat să se înţeleagă că intenţionează să se căsătorească cu Katy Perry.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod