Kathy Kelly (ex The Kelly Family): "Am crezut, cand nimeni nu mai credea"

In timpul liber, Kathy Kelly prefera sa se plimbe pe malul marii, sa citeasca (istorie, in special), sa iasa cu prietenii si sa calatoreasca. Din punct de vedere profesional, anul 2009 se arata a fi unul plin de provocari, cantareata pregatind un foarte complex rol de opera.

"Imi doresc sa lansez un nou album. Dar cel mai mult ma emotioneaza faptul ca, in luna iunie, voi interpreta rolul lui Venus din opera 'Tannhaüser' de Richard Wagner."
, spune ea.

"Cea mai mare provocare a fost sa cred, atunci cand nimeni nu mai credea"


Viata a pus-o si in situatii de cumpana, dar optimismul si temperamentul de invingator au ajutat-o sa depaseasca momentele dificile. "Am crezut, atunci cand nimeni in jurul meu nu mai credea. In general, sunt de parere ca o provocare majora este de a nu pierde nicio clipa din vedere care iti sunt obiectivele si unde vrei sa ajungi in viata.
Daca vei proceda asa, ai toate sansele ca visul sa devina realitate.".


La capitolul "provocari", Kathy Kelly noteaza si un concert sustinut in 1996, la Viena, care a constituit un moment de referinta in istoria trupei. "A fost ceva coplesitor: 250.000 de oameni care venisera doar pentru a ne asculta pe noi...", surade ea. 

Retrospectiv privind lucrurile, artista considera ca experienta maternitatii a fost cea mai importanta din viata ei si a influentat-o cel mai mult.
Fiul ei, Sean, s-a nascut in 1992 si are reale aptitudini de inotator.

"Bineinteles ca m-am maturizat mult, ca urmare a experientelor avute si a faptului ca am vazut lumea intreaga. A fost greu, dar, cu siguranta, frumos si provocator, in acelasi timp, si, tragand linia, pot spune ca a meritat.

Insa cel mai mult m-a schimbat faptul ca am devenit mama. A-ti vedea copilul crescand este una dintre cele mai marcante experiente din viata unei femei. Pur si simplu, te schimba radical..."
, incheie Kathy Kelly.
26 Februarie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 28 Nov 2010, 18:15
    Ptr Andrea si toti FANII!!!

    Vine Kathy in Romania...veniti la Concerte Cautati pe kathykellyinromania Va asteptam cu drag!

    0
    0

  • andrea pe 21 Oct 2010, 13:16
    Kathy

    Abia astept sa vina Kathy in romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod