Kate Moss, „regina“ bătrână şi fără coroană: Fumatul şi alcoolul au umplut-o de riduri

Anii de excese au început să-şi arate semnele pe chipul lui Kate

 

Nici părul nu oferă semne bune pentru Kate. Specialistul Iain Sallis spune că la vârsta ei, dietele au început să aibă efecte asupra părului: "Părul se subţiază cu 3% pe an după vârsta de 20 de ani, vârsta la care el este cel mai rezistent şi strălucitor, aşa cum e al Carei. Dacă ţii constant dietă, aşa cum fac multe supermodele, vitamina B e direcţionată din păr şi piele spre organele care au mai multă nevoie de ea, aşa că părul nu mai creşte la fel de bine."

Astăzi trebuie să arăţi bine pentru vârsta ta, nu să încerci să pari că ai jumătate din vârsta taDr Maria Gonzalez
Părul vedetei a fost însă afectat şi de fumat. "Tutunul reduce circulaţia sanguină din capilare, aşa că rădăcinile firelor primesc mai puţin sânge", arată Sallis.
Şi asta nu-i ultima veste proastă: "Ultravioletele la care s-a expus când făcea plajă încep să scoată proteinele din păr, decolorându-l şi uscându-l", punctează el.

Şi buzele ei nu au scăpat de efectul îmbătrânirii. În cele mai recente imagini, acestea par acum mai subţiri şi mai puţin definite, remarcă Daily Mail. Experţii spun că anii în care a fumat şi soarele, care reduce nivelul de colagen natural, cel care conferă rotunjimea buzelor, sunt principalul motiv pentru care gura acesteia nu mai este perfectă, aşa cum era altădată.
"Cu vârsta, produci mai puţin colagen, iar acesta susţine ţesuturile moi. Prea mult soare poate provoca reducerea colagenului", explică Dr Tonks. "Chiar şi dacă foloseşte balsam de buze sau ruj cu protecţie solară, nu este mereu suficient pentru a combate îmbătrânirea buzelor. Pe măsură ce acestea scad în volum, pielea din jurul lor face cute. Dispare o barieră puternică, de aceea multe femei în vârstă sângerează când folosesc ruj", adaugă expertul.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 28 Sep 2015, 15:20
    dezamagita de articol

    sunt dezamagita de articol, Kate Moss arata foarte bine la 40 de ani! articolul asta pare o reclama mascata la clinicile de infrumusetare

    4
    0

  • Daniela pe 28 Sep 2015, 09:03
    Bunul simt si inteligenta sunt necesare cand se fac comparatii

    O analiza fara sens facuta de idioti care-si permit, datorita capacitatii intelectuale reduse sa faca comparatii nepotrivite. Nu poti compara o femeie de 20 cu una de 40. Comparatia trebuia facuta intre Delevingne si Kate Moss cand avea 20 de ani. Kate Moss arata foarte bine si e de apreciat ca a indraznit sa apara fara tonele de farduri care o faceau "stralucitoare".

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod