Kate Moss, în rochia mini care a stârnit invidia între designeri: Stefano Gabbana a avut un singur cuvânt de spus

Rochia Saint Laurent purtată de Kate Moss a primit multe aprecieri, dar Stefano Gabbana a făcut un comentariu negativ. Unii cred că designerul italian e invidios, alţii îl susţin pentru sinceritatea sa.

Kate Moss este o garanţie a succesului pentru multe mărci şi pentru orice designer. La 44 de ani, ea reuşeşte să pună în valoare orice produs cu care se asociază, iar campaniile de modelling şi apariţiile în Vogue şi alte reviste prestigioase îi confirmă de fiecare dată statutul de figură legendară a modei. Uneori, însă, nici talentul şi frumuseţea sa nu sunt de ajuns pentru a mulţumi pe toată lumea.

O rochie Saint Laurent pe care Kate Moss a purtat-o recent a stârnit un război psihologic între designeri.

Stefano Gabbana, în vârstă de 55 de ani, a făcut un scurt comentariu negativ pe Instagram la adresa ţinutei purtate de supermodelul britanic, iar reacţia lui nu a trecut neobservată. Designerul italian a scris un singur cuvânt în dreptul unei fotografii în care Kate apare îmbrăcată cu rochia mini de 2.995 de lire sterline, sermnată de Saint Laurent, la un show de modă din New York.

Imaginea a fost postată pe reţeaua de socializare de site-ul de modă TheCatWalkItalia, care le-a cerut celor 1,4 milioane de urmăritori să scrie ce părere au despre această rochie.
Cele mai multe opinii au fost pozitive, însă Gabbana a scris atât: "No".

Cum era de aşteptat, reacţia lui a stârnit o mulţime de comentarii, mulţi acuzându-l că este invidios că modelul britanic nu a purtat o creaţie semnată de el. Alţii l-au apreciat pentru că şi-a spus sincer părerea ori au lansat ipoteza că rochia nu era potrivită pentru picioarele vedetei. "stefanogabbana tu mereu ai cele mai bune replici! Ador comentariile tale. Stefano are nevoie de un show de critică de modă!", a scris cineva pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod