Kate Moss, în rochia mini care a stârnit invidia între designeri: Stefano Gabbana a avut un singur cuvânt de spus

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana sunt cunoscuţi pentru afirmaţiile lor incisive


Designerul italian este cunoscut pentru remarcile sale controversate. În 2015, Stefano Gabbano şi Domenico Dolce, designerii principali ai casei de modă italiene D&G, au stârnit un scandal de amploare după ce au spus că bebeluşii născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro - tehnică folosită şi de starul britanic pentru a deveni părinte - sunt "sintetici". Cei doi s-au pronunţat împotriva familiilor gay, în ciuda faptului că ambii sunt homosexuali.

"Ne opunem adopţiilor gay. Singura familie este cea tradiţională. Nu sprijinim copiii chimici şi uterele închiriate: viaţa are cursul ei natural, există anumite lucruri care nu trebuie schimbate", au declarat ei. Opinia lor a atras un val de reacţii dure, iar cântăreţul Elton John a decis atunci să boicoteze produsele D&G.

Kate Moss a avut numeroase prezentări pentru D&G după prima sa campanie pentru această casă, colecţia Vară/Iarnă 1992, notează Daily Mail.

În ziua în care a împlinit 30 de ani, ea a purtat o haină cu imprimeu de leopard semnată de designerii italieni, iar anul trecut a participat la show-ul de Crăciun organizat de D&G la magazinul Harrods din Londra.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod